reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

A skąd ja to znam, Pati hehehe zawsze moje rzeczy zajmuja pół samochodu a jedna walizka to stroje kapielowe, no własnie wczoraj poszłam po buty a kupiłam koszulke i strój kapielowy i żeby nie było to jeszcze kask rowerowy dla Wojtka:cool2:, normalnie jak zwykle super zaplanowane zakupy.

reklama
a ja ostatnio poszlam zupelnie bez celu do sklepu..ot tak..a moze cos sie mi trafi fajnego?...i wrocilam z trba zakupow!
4 sukienki, 4 bluzki, 3tuniki, malej kilka ciuszkow kupilam, nowy stroj kapielowy(ktory od razu wyprobowalysmy, bo w centrum miasta sa ogromne fontanny...i tu chcialabym obiecac fotki..oj musze sie postarac!)

ja tez mam slabosc do butow:zawstydzona/y:
a co do strojow kapielowych..mam moze z 4:dry:w tym sezonie kupilam 2 reszta zeszloroczne..

a ja tez poszlalam sobie na poprawe humoru z kosmetykami:-) kupilam krem na noc i krem pod oczy z Olay, goodbye cellulite z Nivea, balsam brazujacy z Dove, tarke do piet z scholl, i takie tam szampon, odzywke, zel do kapieli...tak mnie wzielo...ze wlasnie wszystko na siebie nalozylam..wlazlam do wanny, z odzywka Wax, maseczka na buzi zanuzylam sie w cieplej wodzie i moczylam, czytajac ksiazke, potem nawalilam na siebie wszytkie mozliwe balsamy, kremy w kazda mozliwa czesc ciala..ach jak przyjemnie:-D zakupy udane:-D:-D

wiesz cooo...mi pasuje, bo ja mam dosc miekka skore i raczej profilaktycznie /sporadycznie/ zapobiegawczo uzywam a ta jest delikatna aa i ja wole metalowe niz kamien/pumex

reklama
Do góry