reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
dla Oli jest mały wybór... jak prawdziwa dama... to jej się nie podoba, to nie ma kwiatka. Buty muszę z nią kupować bo inaczej nie chce nałożyć.

Sylwia czy możesz podać jeszcze raz stronę z tymi fajnymi dresami ? A może ktoraś z was pamięta, za leniwa jestem na przeszukiwanie wątku;-)

my też mamy sporo ciuszków z lumpków choć ostatnio coraz mniej bo wszystkie fajne lumpki kolo mnie pozamykali...no a z drugiej strony teraz Karol moze ponosić coś i z rok spokojnie a potem i drugi więc teraz trochę śmielej inwestuję w konkrety...no ale jak był młodszy to całe siaty potrafiłam przynosić - ale też miałam skąd, teraz te grzebane zlkwidowali, do wszystkich maam daleko i jeszcze z wycenami - co zazwyczaj drogo wychodzi

...a my musimy śmignąć po jakieś nowe spodnie dla Młodego :baffled: Dwie pary ostatnio podarł na kolankach, jedne mu się kompletnie zszargały...... Jak ja tego nie lubię. Przymierzać, oczywiście Mateusz nie cierpi, a rozmiar spodni to chyba z sufitu jest brany......
No, chyba że śmignę do pasmanterii i łatki z Zygzakiem nabędę - od razu te podarte spodnie nabiorą charakteru ;-):-):-):-)

Heatjerek widze ze będziesz miała dzidziusia gratulacjee:-):tak:My kupilismy taką kurteczke wyjsciową dlka małej z Adidasa za 30 zl na targu jakis facet stał a za ostatnią zimową tez z Adidasa dalam 150 zl:sorry:

Wczoraj pojechalam z mloda do wielkiego sklepu zabawkowego...chcialam kupic jej auto na akumulator ale potem zwatpilam...jakos wydawaly mi sie bez sensu zeby takie cos miec....wiec pomyslalam ze lepiej zainwestuje ta kase w dobry rower...Ale mloda na zaden fajny nie chciala usiasc tylko te dla tych najmlodszych pociech....Wiec rower narazie odpuscilam...Wiec mowie "niunia wybieraj co chcesz,wez sobie jakas zabawke co ci sie podoba "no i podkladalam jej cuda na kiju ale ona ciagle mowila "ja tego nie chce" i wybierala same pirdoly dla najmlodszych czyli jakies zabawki z fishera typu maly telefon z przyciskami,jakas karuzelka czy grzechotka... Na koniec wyszlismy z dwiema zabawkami za 5 euro:-D i to jeszcze wcisniete jej preze mnie na sile:-D Hmmm....nie wiem czy sie cieszyc czy martwic ;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry