reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No i jak to bywa kiedy chce cos kupic wracam z niczym...Kupilam tylko buty-czarne spile takie z materialu marsczonego z odkrytymi palcami,pierscionek i bluzke-na lato oczywiscie:-D

reklama
Ja se kupiłam fajne buty na allegro tylko że nogi do nich włozyc nie moge bo mam za wyskoie podbicie:wściekła/y: i teraz chyba je musze wystawic na sprzedaż normalnie interes jak h....j

no coz pozostaje tylko albo dobrze "wyklepac"albo opchnac dalej ;-) ja jeszcze musze skoczyc po takie botki na obcasie z czarnego zamszu...i jeszcze cos w brazie bym chciala...

No i jak to bywa kiedy chce cos kupic wracam z niczym...Kupilam tylko buty-czarne spile takie z materialu marsczonego z odkrytymi palcami,pierscionek i bluzke-na lato oczywiscie:-D

jak ja lubie Pati to Twoje NIC!!!!:-D:-D:-D

a ja ostatnio młodego obkupuje - co prawda ma wszystkiego pod dostatkiem ale jak gdzieś jakieś promocje wyprzedaże zobacze to tak już pod kątem przedszkola szaleje...mamy fajny sklep dziecięcy Wenice - zawsze jakieś promocje typu kup 2 trzeci za złotówkę albo itp - wczoraj dresik mu sprawiłam i 2 bluzki...no a poza tym tak sobię myślę że lepiej inwestować teraz w lepsze bo skoro Karol już dłuzej to nosi a i jeszcze brat po nim ponosi pewnie...

reklama
Do góry