reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
mamoot u mnie drugie jeszcze nie jest na świecie, a ja też już myslę o 3, teraz chciałabym abyśmy o 3 postarali sie szybciej - tylko no musiałby sie udać teraz poród naturalny:tak:ale też badzo chce dużą rodzinkę

Pati, myślę, że się może odmienić, bo juz kiedyś pisałaś, że chcesz dwójkę. :-)
Myślę, że trudny wiek 2-3 latka nie wpływa pozytywnie na decyzję o kolejnych dzieciach...

Masz Mamootku racje...Ja od zawsze chcialam miec parke...ale jedno tak mi daje w kosc ze poezja...Ja wiem ze ja sama wymodlilam zeby miec diabelka,ale przy nastepnym to bede prosic o aniola..:-DNo coz na dzien dzisiejszy oboje jestesmy jednoglosni-narazie nie....Al nie mowimy nigdy...Chociaz przerabialismy juz ten temat i nawet padlo zdanie ze Noemi moze bedzie jedynakiem...ale patrzac po rodzinie,po stosunkach rodzinnych z ta blizsza i dalasza familia to moje dziecko kiedys bedzie samotne....

reklama
Do góry