reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

:-)Irma ja zazwyczaj latam sama po sklepach tylko po jakies wieksze zakupy typu buty zabieram Wojtka:-D albo dwóch moich chłopaków i wtedy ich zostawiam w jakiejs krainie zabaw dzieciecych a sama latam po sklepach

reklama
Sylwia ja robię tak samo albo po prostu kupuję przez internet, i o ile ciuchy dla Izy no to mogę wziąć ją z sobą i się pomęczyć , to dla siebie nie dam rady, przecież nie będę co chwila z przymierzalni półnaga wybiegać sprawdzać gdzie jest teraz moje dziecko, albo się stresować bo Iza się kotarką bawi , ;-):-D:sorry2:

a my wczoraj latalismy za butami dla Oti do sukienki na wesele, sukienka jest kremowa z kwiatkami różowymi i wszędzie tylko białe butki :crazy:

Tu u nas sa normalnie sklepy WMF...A cena np.5 garnkow ok 500 euro...Ale mozna trafic na dobre przeceny za polowe ceny :-)Zaraz lookne czy maja cos na ebayu...

reklama
Do góry