my tez mamy takie cudo. Jednak niecierpię kiedy namiocik jest rozłozony, bo Olcia ciaga go za soba. Więc mozna wyrznąć orła. Naprzykład zmywam naczynia robiękrok do tylu a tu co... niepodzianka...Ola w namiocie zaparkowała tuż za mną. tylko my mamy taki wigwam i kostkę. nadaje się to tylko na dwór. Bo tak jak wspomniałam dostaje szewskiej pasji jak widze to cos wyciągniete
reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas tez raczej na dwór na działkę będzie służyl, ale teraz rozłożylismy jej go dla zabawy, niech ma teraz troche uciechy lale tam śpią i mam czasami musi na kawę wpaść nie wiem jak wy dziewczyny ale ja w dzieciństwie zawsze robiłam namiot z krzeseł i koców i to była super zabawa
patrycja24berlin
No my tez namiot mamy i tez go nie lubie bo mloda owszem chcezebym go rozlozyla a potem dwa razy wejdzie i koniec zabawy...no i oczywiscieto diabelstwo lezy w duzym pokoju... Musze to zlozyc bo tez na jaja mi to idzie...Ale zrobie to jak mloda bedzie w przedszkolu ;-)
No Kasia - płaszczyk za 9 stówek Oldze kupujesz cóż to jest hihi....ciekawe czy u nas w Polsce to ktoś kupuje...
Pati w Polsce to chyba za bardzo wyboru nie bedzie...
my tez mamy namioty sztuk dwa z tunelem łączącym ale rzadko rozstawiane bo kłopotu z tym, częściej samym tunelem się Karol bawi
Pati w Polsce to chyba za bardzo wyboru nie bedzie...
my tez mamy namioty sztuk dwa z tunelem łączącym ale rzadko rozstawiane bo kłopotu z tym, częściej samym tunelem się Karol bawi
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Co myślicie o tym?
Całoroczne Body, które rośnie z Twoim dziecki
Całoroczne Body, które rośnie z Twoim dziecki
Kupiłam ostatnio na allegro płaszcz. Ciekawe czy będzie dobry. Przyznam sięszczerze, że był to impuls. Czasem jak zacznę coś robić to nie mogę skończyć. Płaszcz powinnam mieć najpóźniej w środę.
NOWY WEŁNIANY - STÓJKA - SZARY - 40-42 (443647399) - Aukcje internetowe Allegro
no i kupiłam niuni spodnie
.:SUCCESS GIRLS:. urocze spodnie na polarku ok.98 (438286207) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY WEŁNIANY - STÓJKA - SZARY - 40-42 (443647399) - Aukcje internetowe Allegro
no i kupiłam niuni spodnie
.:SUCCESS GIRLS:. urocze spodnie na polarku ok.98 (438286207) - Aukcje internetowe Allegro
patrycja24berlin
Fredka -plaszczyk bardzoooo fajny...szczegolnie mi sie podoba ta stojka :-)Lubie kurtki czy plaszczyki ze stojkami ;-) Napewno bedziesz w nim swietnie wygladala Spodenki tez fajowe :-)
reklama
patrycja24berlin
Mi sie na tej stronie u tej babki podoba to :-)
WYJĄTKOWY - SUPER JAKOŚĆ - WEŁNA - NOWY 40 (446941514) - Aukcje internetowe Allegro
Super do jakis obcislych leginsow i kozaczkow wysokich :-)
WYJĄTKOWY - SUPER JAKOŚĆ - WEŁNA - NOWY 40 (446941514) - Aukcje internetowe Allegro
Super do jakis obcislych leginsow i kozaczkow wysokich :-)
Podziel się: