reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No jestem...ogolnie kupilam jednego wielkiego chu**:crazy:
3 bluzki,dresik,wiesniacki plecak bo jak patrzylam ladniejsze to od 30 euro wzwyz...A szkoda mi tyle dac bo wiadomo to sie picie rozleje,to cos tam a potem capi i nawet tego wyprac dobrze nie mozna...wiec kupilam za trzy euro:-D jak sie pobrudzi kupimy nastepny.. o i woreczek na stroj sportowy lub kapcie(jak wogole takie cos bedzie potrzebowala) Mloda wybrala sobie rowniez zestaw korali i branzoletki z drewnianych koralikow-no i po 5 min juz zgubila:wściekła/y: no i opaske jej jeszcze kupilam...jutro wybiore sie jeszcze po buty bo jakis kiepski wybor mieli...Kaloszy nie kupilam bo mloda szajby dostawala jak miala tylko kroka w tym dac...

A Wam nic nie kupilam .za grube jestescie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (zartuje,tylko mi sie nie obrazic ;-)

reklama
no dla Pati to nic ;) a dla niektórych wielkie zakupy hihi ja moze jutro poszaleje w Trójmiescie choc teoretycznie nic nie potrzebujemy - ale jak beda wyprzedaże to się nie oprę...

Oprocz wielkgachnych zakupow do domu czyli jedzenie plus kosmetyki dla calej rodziny nic innego nie przywleklam..o wazon bialy ,i fioletowe kulki i kamyczki jako dekoracje do mojej sypialni... Mloda dzis zachowywala sie skandalicznie!!!! Adam stwierdzil ze teraz organizujem yzakupy tak by jedno moglo spokojnie polatac a druge zajmie sie naszym lobuzem... Przymierzalam jej buty to wszystkie mowil ze "male"...Cale przymierzanie odbywalo sie sila...Upatrzylam sobie adidasa takie fajne tramki ale rozmiaru nie mieli wiec bedziemy zamawiac :-) No i moja panna potrzebuje juz buta rozmiar 24...23 sa juz na styk takie bardziej...Ogolnie po 4 godzinach zakupow bylam tak zrypana ze padlam w domu i obudzilam sie po 1,5 h godziny snu a w domu cisza...musze wyweszyc gdzie sie podziali...

Pati u nas rodzinne duże zakupy nie wchodza w rachubę, bo Miki jest niemozliwy. Jedynie co, to wsadzić w wózek inaczej nie ma szans, bo biega między regałami niczym sie nie przejmując.

A apropos jeszcze nr buta, to butki sportowe kupiliśmy 25 z zapasem, a pantofelki 26 i zapasu prawie nie ma:dry:

reklama
a ja zawsze zabieram Oti na zakupy, a wtedy kiedy idę z nią sama, to mąż mówi odważna jesteś, że tak ryzykujesz, bo jak on z nia idzie sam, to caly sklep wie o nich:laugh2:

Do góry