reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja nastepnym razem jak wypatrze jakies buty to najpierw spr.czy na allegro lub ebayu takich nie maja...Bo za moje kozaki troche przeplacilam...I w dodtatku szybko sie rozpruly w srodku...A teraz zeby reklamowac exstra musze do szczecina jechac...a jakos ostatnio mi nie po drodze....:angry:

reklama
co do wyprzedazy, to nie wiem czy odwiedzałyście 5-10-15..ale za 5, 10 zł mozna było pokupowac wiele rzeczy juz na lato:tak:szafa dla Otylki już pełna

ja odwiedzałam ale było przebrane...wypatrzyłam fajny sweter ale Lolo mi zwiał i w końcu nic z tego nie wyszło - bylismy w niedziele w galerii bałtyckiej w gdańsku - olbrzymia galeria mnóswto firmowych sklepów ale trzeba sie tam wybrać na dłużej i najlepiej bez niego bo parę razy mało zawału nie dostaliśmy -- zwiewał, chował się, do schodów ruchomych latał...skończyło się na żakiecie dla mnie i skórzanych trzewikach wiosennych dla niego - takie zwyklaste ale skórzane przecenione z 69 zł na 29!!! grzech było nie wziąć - bardzo mieciutkie i wygodne, sztywna pięta, dobrze dopasowane...

Baśka zakup rewelacyjny! Otylka miała już kilka par z tej firmy i sprawdzały się znakomicie, chyba najlepsze z wszystkich.

Baśka a w jakim sklepie te butki kupiłaś?? Bo śliczne i jak ta firma tak ogólnie przez dziewczyny zachwalana, to może we Wrocku coś z tej firmy dla Izki znajdę:tak::-)

reklama
Własnie ceny butów sa zabójcze, jak się przelece po sklepach to dam wam znac gdzie sa fajne lub moze nasza krolowa wyprzedazy Rusalaka nam coś podpowie:-);-)

:-D:-D:-Dzapraszam do UK najlepiej w sezonie swiatecznym - gdzie jak juz pisałam obnizki nawet 90%-towe:tak:..tu to nas zaopatruja rodzice:-D

a kozaczki to Klaudia tez ma z deichmana :tak:

Karolkowe butki w deche!

Do góry