reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Baśka zakup wyśmienity!!! a te buty to na jaka porę roku się nadają? Ola ma już buty rozm 23. rany.. właśnie musze kupic nową rozmiarówkę. No i zapomniałam głowa też jej urosła. Wszystkie czapki do wymiany...

Mamoot niezla roznica w cenie. A butki bardzo fajne:-)
A ja nadal szukam bo chce juz cos bardziej na lato a jeszcze nie sezon.

Fredka, jak dla mnie to te butki są na zimną wiosnę, nie mają klasycznego ocieplenia, tylko taki jakby filc.

Fredka tak jak Mamoot napisała :tak: my mamy 24 kupione :zawstydzona/y: mamy jeszcze 23 bartki ale ledwo wchodzą na cienką skarpetę - jeszcze do noszenia ale muszą być drugie żeby cieplej pod spód w razie czego ubrać...te 24 są sporo za duze ale na miarkach w sklepie (nawet dostaliśmy takie gratis do butów - taka plastikowa rynienka do włożenia nóżki) jak KArol stanie to jak nic wychodzi rozmiar 24, a przecież do lata daleko :-)

Sylwia, nie wiem czy mega, ale są przeceny w rekids 50% - koleżanka nakupiła super ciuszki dla córki. Może dla chłopca będzie coś fajnego?:tak:

Wlasnie -ja tez jak tylko spacerowka przyjdzie biore kumpele pod pache i smigamy na miasto...Musze cos kupic mlodej...Tylko tak sobie mysle ze ona narazie w sumie ma ...ale jakas nowa bluzka,rajstopki zawsze sie przydadza a i moze cos dla siebie wyhacze :-)

Szczerze Wam powiem ze na zakupach typu ciuchy nie bylam od .... listopada conajmniej....

reklama
To udanych połowów ;-)A ja nigdzie się nie wybieram narazie bo w nocy z soboty na niedzielę jedziemy do Szwecji to tam zaszaleję na zakupach:tak:Jakoś tam mi się ciuchy dla dzieci bardziej podobają bo dla mnie już nie bardzo ale ja to wybredny gatunek jestem;-)

Do góry