reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Agaciulko bardzo fajny i uniwersalny -przeczytalam opis, i gondolka i spacerowka..
Fajnie z ta gondolka ze mozna regulowac polozenie oparcia. Super wozeczek.
a jaki kolor, taki jak na obrazku???Niebieski/Granatowy???

reklama
No no Agaciulko:)- wózek fajowy:)..jej juz tez bym chciala, by i pojazd mojej Niuniu stal w domu:)!
aa mamy w planach z mezem w lutym jechać do Warszawy..i tam rozejrzeć sie:)..nie tylko za wózeczkiem:)

Ania76 dokładnie ten kolor co na zdjęciu, jest naprawdę suuper, bielusieński w środku z materiału antyalergicznego i antystatycznego, płynna regulacja wysokości zagłówka (mozna to zrobic nawet jak dziecko śpi), kształt spodu gondoli postawiony na podłodze zastępuje kołyskę, ale można go równiez postawić stabilnie, w podłożu gondola ma regulowana cyrkulacje powietrza (coś suuper dla nas rodzących na lato-taka klima ;)). Ja jestem bardzo zadowolona z zakupu i co moge powiedzieć, nie ma co czekac do ostatniej chwili. Ja nad wózkami siedze od dwóch miesiecy i uwierzcie że warto już szukać, bo są czesto chwilowe i dosyć duże obnizki, a sprzedawcy czekaja tylko z podniesieniem cen na wiosnę, bo wtedy rodzi sie dużo dzieci :)
Jak coś piszcie, moge sie już uważać za mistrza w tej dziedzinie, niczym mnie nie zaskoczycie jeśli chodzi o wózki :laugh:

Agaciulka super wózek. Ja tez juz prawie jestem zdecydowana na PP i też koniecznie na krzyzaczku. Są bardzo lekkie i niezniszczalne ;D ;D. A gdzie znalazłaś takie superpromocje?

heh u mnie dalej brak szaleństwa zakupowego jeżeli chodzi o rzeczy dla bobaska- raczej skupiłam się na ubrankach dla siebie:))) i przeglądam wszystkie strony internetowe, walcze na allegro i latam po sklepach:) bo poki co mam niewiele rzeczy,w które się mieszcze- bluzki do pracy są zaciasne w biuście itd. A najbardziej to nie moge się doczekać wiosny, kiedy w końcu odsłonię mój brzuszek.

Agaciulko - ekspercie napisz co myslisz o tym moim Quinny Speedy SX, czytalam duzo opini na jego temat.
Wiekszosc byla pozytywna, ze sie nim super jezdzi i po miescie i po wertepach, ze sie dobrez sklada, ze ladny ksztalt ma, ze dobre kolka duze i pompowane,ze w trojkolowcach najlepszy
Jako dwa glowne minusy bylo to ze gondolka za mala - nie wiem jak w innych wozkach ale mi sie wydawalo ze podobnie
I ze jako spacerowka na zime dla malego dziecka jest za malo zabudowana - ale mozna dokupic spiworek tylko nie wiem czy to do spacerowki sie akurat nadaje.I ze w spacerowce nie ma palaka.

I takie dylematy..bo poza tym starsznie mi sie ten wozek podoba.

Aniu76 to kwestia gustu te trzykołowe wózki, wózki te sa świetne do uprawiania joggingu i do tego ktos je wymyslił, ale teraz jest na nie moda i bez biegania ;) Ja z góry nie brałam pod uwage tych wózków, ale koleżanki które brały odeszła im ochota po przeczytaniu paru opinii dziewczyn z babyboom, pisały że jest problem duzy z podjechaniem np. na kraweznik z uwagi na kółko krecace sie z przodu. Gondola jest tez faktycznie mniejsza niż w innych wózkach. W tym peg perego jest olbrzymia w środku. Z tego typu wózków mozesz zobaczyć także implastu : www.implast.com.pl Ja ogladałm, jeździłam nimi i musze powiedzieć, że jak na polskie i niedrogie wózki to bardzo mi sie podobały. Model ROY kosztuje w tym sklepie co ci podawałam razem ze spacerówka 920 zl. Tez jest duża gondola, pare bajerów, spacerówka i duże pompowane koła. Model 4XL jest w ogóle bajerancki i kosztuje cos ponad 1200 zł. :D

Agaciulka mi tez bardzo się spodobał Twój wybór, a powiedz czy masz w komplecie spacerówke czy ją trzeba osobno do tego stelaża dokupic? Ile zapłaciłaś (bo nie jestem pewna czy kupowałaś przez internet?)?

Ale tego Roy nie mogę znaleźć, w którym sklepie go szukać?

reklama
Do góry