reklama
Ciuszki super - sama rozgladam sie za jakimiś fajnymi ogrodniczkami i właśnie welurowym dresikiem dla Lola ale nie jest łatwo znaleźć coś sensownego...zwłaszcza dresik- chciałabym welurowy bo miliśmy taki mniejszy i jak dla mnie rewelka- super się pierze , nie wypycha...ale widze tylko takie modele z króliczkami czy misiami a chciałabym już coś poważniejszego może to dziwnie brzmi no ale wiecie o co chodzi - taki jak PAti poazała tylko w wersji chłopięcej mi się marzy....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha przyznam ze zapomialam o tym sklepie,a maja tu fajne i wlasnie TANIE ciuchy...No ale ostatnio natknelam sie na sklep to weszlam...i teraz juz zawsze bede tam wpadac...:-)
no i ceny faktycznie są super - to u nas jest drożej jak sie bezpośrednio przeliczy, a jak się jeszcze weźmie pod uwagę zarobki...to tak jak ja bym ogrodniczki albo dres kupiła za 10 zł - można zapomnieć!!!
MArcinek fachowo wygląda - a jak ładnie pozuje w swoim kombinezoniku zima mu nie straszna
MArcinek fachowo wygląda - a jak ładnie pozuje w swoim kombinezoniku zima mu nie straszna
Po tych wszystkich zachwycających komentarzach, próbuje sobie wyobrazić co tam Pati kupilaś Noemi. Niestety mój internet działa do bani i nie mogę otworzyć stronek. Jedyne co, to tylko obejrzałam super wystrzałową kurteczkę. Bomba.
No i Marcienk w kombinezonie zimowym wygląda uroczo. Napewno nie zmarznie w zimę. Ja kiedyś przy okazji napomniałam babciom, że Oli muszę kupić kombinezon na zimę i..... no właśnie ma ich w tej chwili 3 i przejściowe futerko. Wkleiłabym Wam zdjęcia ale obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie. :-)
No i Marcienk w kombinezonie zimowym wygląda uroczo. Napewno nie zmarznie w zimę. Ja kiedyś przy okazji napomniałam babciom, że Oli muszę kupić kombinezon na zimę i..... no właśnie ma ich w tej chwili 3 i przejściowe futerko. Wkleiłabym Wam zdjęcia ale obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie. :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka kurtka kupiona reszta o ktorych mowa to dopieri do kupienia...w poniedzialek lece zrobic mala oblawe na sklep
Ktos cos sobie moze zyczy to kupie i wysle:-)
Ktos cos sobie moze zyczy to kupie i wysle:-)
reklama
Podziel się: