reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Witam!!!
Jestem z mamuś czerwcowaych 2007 :tak:
Mam problem, a właściewie pytanie: Zaczęłam się rozglądać za kombinezonem zimowym dla mojego synka, tylko nie wiem jaki rozmiar wybrać żeby starczył mu do wiosny i pomyślałam sobie, że wy przeszłyście to w zeszłym roku i może mogłybyście mi doradzić.
pozdrawiam
Jola
ps. Patrycja :laugh2:

Pati byłaś w Szczecinie i nie wpadłaś do mnie:-(- ja mieszkam 20 pare kilometrów od szczecina a 10 km od mojej wiochy jest granica z niemcami tj przejście graniczne Gryfino-Mescherin:tak:
Jolka111 trudno tak doradzić bo niewiem jak duże dziecko urodziłaś:-)ale ja nie miałam kombinezonu tylko kurtkę zimową jedną na 68 a drugą na 74- kombinezonu nie kupowałam bo i tak w wózku był opatulony a miałam taki polarkowy komplecik kurteczka ze spodenkami i to wkładałam pod kurteczkę :tak:

No kurna jasna 100 razy gadam ze na szczecin na zakupy wale to Ta tam cicho siedzi a tera moglas wpasc mi mowi:angry:...Na dupe natrzaskam...nastepnym razem jestem u Ciebie:-D

Jolka111 mój synuś w tym czasie bym powiedziała był średniej budowy to 68 założył raz i było za ciasno (za krótki) a 74 starczyło do wiosny z tym że na koniec tez już na długość ledwo...no ale też różne firmy różnie mają z tym że jeszcze jak dla takiego malucha kupisz nawet przyduży to nie będzie mu przeszkadzać bo przecież lezy w wózeczku a nie biega :)

Dzięki dziewczyny :-D
Czyli jest tak jak myślałam:tak: a mama mnie nastraszyła że to za małe i ona by kupiła 80-86 :szok:, a dodam że Maksio jest drobniutki, bo waży zaledwie 4,5kg a ma już 3 miesiące

reklama
Jolka- to spokojnie, nawet jak by Ci wystrzelił to myslę że 74 starczy :) -potem już te rozmiary się tak szybko nie zmieniają i jest większa szansa że nie będzie ciuszków nie założonych bo "nie zdążył" :) bo u nas oczywiście takie były...
A jak Maksio bedzie rósł to tez nie jest powiedziane, mój Karol sobie nadrabiał przez cały rok z wagi 2800 i 10 centyla do 75 centyla i prawie 12 kilo teraz :)

Do góry