reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No to ja też muszę zacząć szukać zimowych ciuszków.

Na razie kupiliśmy butki.

Dzięki Heatherku za namiary na sklep. W Guciu niestety Nuby nie mają. Albo się wybiorę na Kabaty, albo allegro.

Mamootku nubiego mają w świecie dziecka i te pstryczki i bidony.
a tak przy okazji świetne butki.
A my mamy już najprawdziwsze kozaki hahaha już nam zima nie straszna. Jestem strasznie zadowolona bo są całe na prawdziwym kożuchu i w dodatku pasują na pulchną stopę. A już myślałam że nie uda mi się nic takiego dopaść

226666429lh3.jpg

Wiecie co ja to jestem jednak durna właśnie uświadomiłam sobie oglądając wasze butki że po lecie jest najpierw jesień, a na jesień to ja nic nie mam :baffled:

I butki Wojciaszka i Kubiszonka bardzo fajne, ale wy dziewczyny jesteście zaawansowane w tych zakupach:szok:, ja wczoraj zrobiłam przegląd róznych spodni wiosennych, mialam nadzieję, że i na jesień Otylka w nich pochodzi, nic z tego, wszystko o 5-7 cm za krótkie, to znaczy jak stoi to jeszcze jako takie, ale jak usiądzie to do kolan gołe nogi:szok: Kurcze a na wiosne były przydługawe.....

reklama
Do góry