reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Fajne zakupy dziewczyny.:-)
Jesienne butki chciałam kupować w tym tygodniu, bo my tylko sandałki mamy - juz maławe. Fajne te Karolkowe - pewnie coś takiego kupimy.

Ja myślałam o dwuczęściowym kombinezonie. Ale nie sądziłam, że powinny być dwa...:baffled:
Na razie mamy wiatrówkę, która spokojnie starczy do większych chłodów i dwa ciepłe sweterki z kapturem. A że Wojtek jest cieplutki, to na pewno mu to jeszcze wystarczy.

reklama
Tez zrobilam zalozenie, ze pora na jesienne zakupy.... i na zalozeniu sie skonczylo ;-) ...wprawdzie udalo nam sie nabyc droga kupna butki - takie bardziej zimowe, niz jesienne (fotka pozniej, bo na razie nie mam aparatu pod reka), ale to byl totalny przypadek... Teraz poluje na jakies bodziaki z dlugim rekawkiem, cieplejszy sweterek albo bluze i spodnie (bo niestety wszystko, co Mateusz mial wiosennego jakies sie zrobilo przyciasne ;-))...... Musze sie wybrac na jakies zakupy, a tu jakos ciagle nie ma czasu..... tez tak macie?....

ps. a jesli juz o zakupach mowa - UDALO SIE! - szukalam, szukalam, az wyszukalam... od wczoraj moje dziecko gania z bidonikiem nubiego :-D:-D:-D zachwycone! :-D:-D:-D

Heatherku, a gdzie w końcu kupiłaś ten bidon? Bo my nasz zgubiliśmy chyba podczas zamieszania na ślubie mojego brata. Marcin właśnie pojechał "pod kościół" szukać, ale być może trzeba będzie kupić nowy...

Na samym koncu KEN-u, jak sie wychodzi z ostatniej stacji metra do tylu i w lewo i w prawo ;-)(po lewej stronie KEN-u od strony Kabat) - taki jest nieduzy sklep na dole w budynku mieszkalnym....

Mamoot - nie jest w sumie powiedziane że muszą być 2, zeszłej zimy miał jeden, ale... łatwo sobie wyobrazić co będą robiły nasze szkraby w śniegu tej zimy - i to nie zawsze czystym śniegu...więc ja wychodzę z założenia że na pewno kombinezon plus kurtka z ciepłymi spodniami - to drugie może jako komplet ale niekoniecznie- zależy co upoluję

No ja zaczęłam polować na zimowe rzeczy nauczona przykrym doświadczeniem z lat poprzednich, czyli że zima zaskakuje nie tylko drogowców, ale i matki małych dzieci Teraz zawsze robię zakupy pod koniec sierpnia i na początek września. Mamy już nawet kupione misiowe kozaki i czapy z H&M. Potem ceny wariują :crazy:
Aleście mi przygadały że komplecik wyjściowy :-D Ja oczywiście zawsze tak mam że w trakcie kupowania działają tylko oczy a nie rozum i efekt jest taki że wytaplany Kuba wyglada na dworze jak mały rumunek :-D już go widzę wytarzanego w błocichu i te białe kolanka, dlatego rada nie rada muszą kupić jeszcze jakiś kombinezon
Sylwia zakup oczywiście na allegro gdyż, a mnianowicie azaliż na nowy mnie nie stać.:crazy:

No ja też jestem zaskoczona tym że trzba tak szybko - ale cóż, człowiek uczy się całe życie :)
Sumka ja go chyba nawet miałąm w obserwowanych, tak mi się spodobał :) jest teraz taki na allegro jednoczęściowy - ten sam wzór, no ale ja chyba jednak drugi to kupie dwuczęściowy tak myślę...
A jaki rozmiar kupiłaś - 92? A to że wyjściowy to chyba żeśmy nie przygadały - to w sumie komplement był ;)

No ja też jestem zaskoczona tym że trzba tak szybko - ale cóż, człowiek uczy się całe życie :)
Sumka ja go chyba nawet miałąm w obserwowanych, tak mi się spodobał :) jest teraz taki na allegro jednoczęściowy - ten sam wzór, no ale ja chyba jednak drugi to kupie dwuczęściowy tak myślę...
A jaki rozmiar kupiłaś - 92?

Baśka kupiłam 86, bo wg wymiarów, to nawet większy niz niektóre 92 :-D i tak jak piszesz jest na allegro taki jednoczęściowy :-D

reklama
Do góry