Pati! Jaki czad!!! ....no i jaka cena.....
reklama
Jak bym miala dziennie 200 km do pokonania z maluchem w foteliku to moze bym sie zastanowila. Ale na tyle na ile sie fotelika rzeczywiscie uzywa to chyba nie (choc zlozyc np. trzy dobre do kupy to cenowo wyjdzie prawie tyle co ten jeden - a ten jest chyba na dluzej). Ciekawa jestem jak wypadl w testach?
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Fotelik bomba!!! Ale cena od razu mnie zniechęciła.... więc odpowiedź brzmi - nie kupiłabym tego fotelika, bo mnie nie stać
Ale zapasy jesienno - zimowe porobiłyście dziewczyny:-) Ja jeszcze nic nie kupowałam - Marcinkowi nóżka ostatnio rośnie w błyskawicznym tempie, więc z zakupem kozaczków na pewno jeszcze się wstrzymam. A jak już będę kupować za jakiś czas, to z pewnością z numer większe, bo jednak dojdzie ciepła skarpetka,a za ciasno w buciku też nie może być, bo wtedy nóżka bardziej marznie... Buciki wczesnojesienne póki co mamy, ubranka jakieś na obecną pogodę też się znajdą, więc ja na razie nie lecę do sklepu
Ale zapasy jesienno - zimowe porobiłyście dziewczyny:-) Ja jeszcze nic nie kupowałam - Marcinkowi nóżka ostatnio rośnie w błyskawicznym tempie, więc z zakupem kozaczków na pewno jeszcze się wstrzymam. A jak już będę kupować za jakiś czas, to z pewnością z numer większe, bo jednak dojdzie ciepła skarpetka,a za ciasno w buciku też nie może być, bo wtedy nóżka bardziej marznie... Buciki wczesnojesienne póki co mamy, ubranka jakieś na obecną pogodę też się znajdą, więc ja na razie nie lecę do sklepu
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a ja teraz w koncu doczekam sie zmiany komorki...Tylko cholera ciezko z wyborem...tzn wybor dokonalam tylko troche za drogo....
Wiec wybralam taki:
NOKIA N95 Z NOKI POLAND !!! F-RA VAT!!W-WA SKLEP! (229169831) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ale w koncu bede miala taki bo ten wyzej ciut za drogi...a szkoda bo pokochalam go od pierwszego wejzenia...:-(
NOWA NOKIA N76 PL menu+KARTA 1gb BezSimloka GWARAN (229928928) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wiec wybralam taki:
NOKIA N95 Z NOKI POLAND !!! F-RA VAT!!W-WA SKLEP! (229169831) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ale w koncu bede miala taki bo ten wyzej ciut za drogi...a szkoda bo pokochalam go od pierwszego wejzenia...:-(
NOWA NOKIA N76 PL menu+KARTA 1gb BezSimloka GWARAN (229928928) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dzięki Heatherku!
Ja też nie mogę przeboleć wyburzenia supersamu...
....taka teraz troche prywata bedzie - ale ja z supersamem mam takie wspomnienia z dziecinstwa, ze zaden inny na tym miejscu mi go nie zastapi! :-( Tam sie Mamie wysypalam z wozka sklepowego dziecieciem bedac Tam mi Babcia od swieta kupowala przepiorcze jajeczka Tam my kupowalismy wozek dla Mateusza chlip chlip chlip
Fotelik niezły ale pewnie juz dla nas nie wystarczy bo wersja limitowana można by za to jakieś auto z Niemiec sobie kupić
Co do telefonu - ja tez muszę sobie wybrać jakiś nowy - tzn nie musze ale mogę bo umowa się kończy, i oczywiście z wyborem problem...z tym ze ja wybieram raczej z niższej półki niż te, co Pati pokazała, a i tak jestem zadowolona ze swojego rzęcha który mam bo bateria trzyma prawie tydzień (po 2 latach), aparat jest i nigdy się nie psuł i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba...no i jak Lolo nim się aktywnie bawi to przynajmniej nie szkoda
Co do telefonu - ja tez muszę sobie wybrać jakiś nowy - tzn nie musze ale mogę bo umowa się kończy, i oczywiście z wyborem problem...z tym ze ja wybieram raczej z niższej półki niż te, co Pati pokazała, a i tak jestem zadowolona ze swojego rzęcha który mam bo bateria trzyma prawie tydzień (po 2 latach), aparat jest i nigdy się nie psuł i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba...no i jak Lolo nim się aktywnie bawi to przynajmniej nie szkoda
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ejjj no tego telefonu nie dostanie moje dziecko w lapy o nieeeeeeeeeeeeeee.....
Cicha to kurcze trudno powiedziec -ja jesienne kupiłam numer wieksze niz sandały i są sporo za duże, nie mam pojecia jakie bede kupować zimowe, ale przypuszczam że taki sam numer chyba - czyli 23 jeśli Bartki...a jełśi inne to pewnie 24 - teraz nosi Dr Fabio letnio-jesienne 24 - mogłyby byc mniejsze ale na grubą skarpetkę jest ok...
a najlepsze jest to, że mi sie wydaje że nawet w tej samej firmie różne modele różnią się długością wkładki - przynajmniej tak to wygląda na stronie Bartka jak się tabelki z długością ogląda dla różnych modeli
teraz Lolo nosi takie (kupione w lato na promocji)
a najlepsze jest to, że mi sie wydaje że nawet w tej samej firmie różne modele różnią się długością wkładki - przynajmniej tak to wygląda na stronie Bartka jak się tabelki z długością ogląda dla różnych modeli
teraz Lolo nosi takie (kupione w lato na promocji)
reklama
Podziel się: