reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

My rok temu sprzedalismy samochod ktory przejezdzil z nami cos kolo 300 tys km. bylismy nim chyba wszedzie w Polsce! i troche zagranica. Ile mysmy w nim przezyli! Az plakac nam sie chcialo jak go oddawalismy i wcale nie mialo znaczenia ze bierzemy inny, fajniejszy! No ale ile mozna doplacac do jednego auta :-(

Teraz od roku mamy uzywane Audi A4 `98 1,9 TDI combi. sprawuje sie fajniusko. no i pali 5-6 litrow ropki na 100 a stary to 15...fakt ze gazu no ale do tego jeszcze olej silnikowy zarl!

A z uzywanymi samochodami to fakt trzeba uwazac przy kupowaniu!!!! a juz szczegolnie w komisach. my stary oddawalismy ze stanem licznika 250 tysiecy (po 50 tysiacach byl wymieniony pierwszy bo padl) a potem na allegro maz znalazl go ze stanem ... 150! tak slicznie cofneli! i oczywiscie bezwypadkowy, a jakze. a naprawde to poza dachem to mial chyba kazdy element wymieniany bo albo tesciowa rowezyste przyjela na maske, albo autobus na dupe. w nas kiedys trafila opona zapasowa z tira - urwala sie i przygrzmocila w przod. byl jeszcze pijany kierowca noca na jeden bok - otacie i malowanie musialo byc i troche pozniej brazowy maluch pod swiatlo w drugi bok - z winy mojego meza ale nawet policjant go usprawiedliwil ze mogl malucha nie widzec bo byly zle warunki. no ale takie stluczki pozostawiaja slad i nawet ja nie bedac znawca widzialam co bylo wymienione bo krzywo spasowali w warsztacie a tu komis napisal "bezwypadkowy". Aktualny samochod tez kupilismy w tym komisie ale zanim to zrobilismy przeszedl dokladna diagnostyke u znajomego mechanika ktory tuninguje profesjonalnie Audi do rajdow i ma takie sprzet ze jednym komputerem wynalazl nam takie pierdoly jak niestykajaca antena :eek: Inaczej to chyba bysmy sie w zyciu nie zdecydowali kupic w komisie...

reklama
Zawsze mi się linki wklejały normalnie, a teraz nie wiem o co chodzi :confused: chyba po prostu z calineczki nie chcą się wklejać. I jeszcze mi zeżarło pół posta :tak:

taki mamy fotelik- kolor elegance grey

NOWY FOTELIK RAMATTI VENUS 9-18+CYMBAŁKI+WYS.0ZŁ (183947990) - Aukcje internetowe Allegro

i taki wózeczek

WÓZEK SPACEROWY BEBE CONFORT ALLEGRO PLUS BB RED (185155908) - Aukcje internetowe Allegro

Robiliśmy zakupy w Calineczce, więc co prawda bez gratisów, ale za to mąż wytargował rabat :-)

No widzę, że nasze maluchy obrastają w dobra materialne :-) Mój tata jest zawsze zszokowany, jak widzi, ile rzeczy ma Marcinek (zabawek, ubranek itp.), a ja mu zawsze wtedy powtarzam, że sporą część to on kupił, albo przynajmniej sfinansował:-D
A to nasze najświeższe nabytki:

reklama
Ale czadowa ciężarówa!!! Huśtawke już widziałam na filmiku - a z jakiej to firmy i gdzie kupiliście?
A kapciuszki to ma chyba Befado? - takie jak Kubiszonkowe?

Do góry