reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Kasia, krzesełko wygląda super! Żeby tylko sie sprawdziło, bo jestem pewna, że Miki poszedły z krzesełkiem na tyłku w siną dal:laugh2:

Sumka, kochanego ciałka nigdy dosyć:tak: :-) Wklej fotki!

Kasia, krzesełko można na szczęście przypiąć dwoma paskami do normalnego krzesła:-) Zosia też odczuwa "grawitację wsteczną" czyli przeciąganie dupci do góry:-D

Fusik superasny ten garniturek!!!!
U nas w kosciele dostaje sie specjalna szate...a chrzciny trwaja 25 min...:szok:Ale do restauracji mamy kreacje taka bardziej uniwersalna aczkolwiek slodka:-)

Cicha -Noemi wogole szaleje na Nelly Furtado a teraz na topie nowa jej piosenka z Justinem Timberlake...Zreszta ja i moja corka mamy ten sam gust muzyczny:-D

Kasia BS mym tez ammy kurteczke z bluza tyle ze w kolorze czekolady:-)
Fajowe maja tam ciuchy ,ale wybor dosc maly jak na rozmiar 74...Chyba ze u Was maja wiekszy....:-)

Irmaa-mnie nie przeszkadza kupowac slodkosci dla Noemi w dziale "meskim"...Przynajmniej na "raczka "dobre maja kolory...no oczywiscie moje brazy:-D
U nas sukienki sa raczej zadkoscia...Zreszta mnie rowniez zadko mozna w kiecce spotkach...;-):-D

A my też mamy befado i na "wysokie podbicie" się sprawdzają. Poza tym ładne i dobre jakościowo. Mają tylko jedną wadę (tzn nasz konkretny model - nie wiem który masz Sumka bo strona się nie otwiera)- są na rzepy czyli Karol sam je sobie rozpina, ściąga i ssie paski z rzepami...

Basia, znalazłam te sumki i nie są na rzepy, tylko ta taki zatrzask (?)
Mikołaje też ma już butki - babcia mu wczoraj kupiła. Postaram się dziś zrobić zdjęcie i wkleję :-)

Fotka cyknięta a więc proszę. Jestem z nich naprawdę zadowolona bo o dziwo idealnie trzymają się stopy. Miałam tylko głupią minę w sklepie jak poprosiłam panią o dwa jednakowe, a kobita do mnie "no co pani na jednym jest pies, na drugim buda". Taka to ze mnie głupia baba

reklama
A i muszę wam naskarżyć na mój ulubiony H&M. Tak jak wcześniej pisałam często kupuję w lumpku jakieś fajne ubranka dla Kuby za grosze, i jakie było moje zdziwienie, kiedy wczoraj zobaczyłam na wieszakach ubranka oznaczone jako super nowa kolekcja rzeczy które ja kupiłam jeszcze przed urodzeniem Kuby. Jakieś kity nam tu wciskają, przecież te ubranka były już po jakimś maluchu i Kuba zdążył już z niektórych wyrosnąć atu dopiro się u nas pojawiają :confused:

Do góry