reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas jest niedobór spodenek:-) ale za to czapeczki i kurteczki już zakupione:-)
Hmmm Pati mówisz ze mozemy cuś sobie upatrzyć w Niemieckim sklepie bede miala co ogladac i jakby co to dam Ci znać
Hmmm Pati mówisz ze mozemy cuś sobie upatrzyć w Niemieckim sklepie bede miala co ogladac i jakby co to dam Ci znać
Kurteczki kupiłam dwie: jedną czerwoną z podpiętą pod spód bluzą (mozna odpiąć i jest bluza od dresu), drugą różową cieniutką na cieplejsze dni:-)Kasia a co kupiłaś?
Mikołajkowi też brakuje kurteczki i czapeczki, resztę rzeczy ma:-)
Kupiłam też bluzeczkę na ramiączkach śliczną i 2*body na ramiączkach.
No i dresik rózowy kupiłam - jak ma furę nową to niech ma i dresik dresiara
Nam brakuje jeszcze butów i czapeczek.....
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Jeju takie maleńkie dorosłe ubranka mnie rozbrajają. Są po prostu słodziasne.
No Fusik garniturek pierwsza klasa! A najbardziej mi sie podoba zestawienie kolorystyczne z koszula - juz sobie wyobrazam jak sie Danielek elegancko bedzie prezentowal:-)
Heatherek dobre - nie ma to jak sobie zaplanowac zakupy;-)
A tak przy okazji to masz juz ten hamak od dzaiadka? Sprawdza sie?
BasiaBS my tez ostatnio zaopatrujemy sie w Zarze i przyznam, ze ciuszki maja bardzo fajne.
A swoja droga ilekroc zajrze do Zary to zawsze leci ta piosenka Nely F. i od razu mi sie Pati przypomina i tancujaca Noemi:-)
Heatherek dobre - nie ma to jak sobie zaplanowac zakupy;-)
A tak przy okazji to masz juz ten hamak od dzaiadka? Sprawdza sie?
BasiaBS my tez ostatnio zaopatrujemy sie w Zarze i przyznam, ze ciuszki maja bardzo fajne.
A swoja droga ilekroc zajrze do Zary to zawsze leci ta piosenka Nely F. i od razu mi sie Pati przypomina i tancujaca Noemi:-)
reklama
Fuksik ale bajerancki garniturek już sie nie mogę doczekać zdjeć z chrzcin:-)
KasiaBS a gdzie jakieś foto nowych zakupów??:-)
a tak w ogóle to mam pytanie do mam dziewczynek: ubieracie swoje córeczki w sukienki??????????? bo ja jakoś tak nie bardzo, ale idą świeta i sie tak zastanawiam czy coś nie kupić, ale jak ona będzie w tym raczkować???
no i jak na razie to w sklepach jest tyle fajnych bajeranckich kompletów dla chłopców a dla dziewczynek kicha nic mi sie nie podoba
KasiaBS a gdzie jakieś foto nowych zakupów??:-)
a tak w ogóle to mam pytanie do mam dziewczynek: ubieracie swoje córeczki w sukienki??????????? bo ja jakoś tak nie bardzo, ale idą świeta i sie tak zastanawiam czy coś nie kupić, ale jak ona będzie w tym raczkować???
no i jak na razie to w sklepach jest tyle fajnych bajeranckich kompletów dla chłopców a dla dziewczynek kicha nic mi sie nie podoba
Podziel się: