reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
KasiaBS - w takim razie musze odwiedzic Zare :-D

KasiaDe - to jak znajdziesz cos fajnego w fajnej cenie, to wrzucaj od razu foteczki - moze jakis interes ubijemy haha :-D

U nas jest niedobór spodenek:-) ale za to czapeczki i kurteczki już zakupione:-)
Hmmm Pati mówisz ze mozemy cuś sobie upatrzyć w Niemieckim sklepie:-D bede miala co ogladac i jakby co to dam Ci znać:-D

Kasia a co kupiłaś?
Mikołajkowi też brakuje kurteczki i czapeczki, resztę rzeczy ma:-)
Kurteczki kupiłam dwie: jedną czerwoną z podpiętą pod spód bluzą (mozna odpiąć i jest bluza od dresu), drugą różową cieniutką na cieplejsze dni:-)
Kupiłam też bluzeczkę na ramiączkach śliczną i 2*body na ramiączkach.
No i dresik rózowy kupiłam - jak ma furę nową to niech ma i dresik dresiara:-D
Nam brakuje jeszcze butów i czapeczek.....

nasze buciki i pierwszy garnitur na chrzciny:-)
p3280470qo8.jpg

p3280471mw5.jpg

p3280472kz5.jpg

No Fusik garniturek pierwsza klasa! A najbardziej mi sie podoba zestawienie kolorystyczne z koszula - juz sobie wyobrazam jak sie Danielek elegancko bedzie prezentowal:-)

Heatherek dobre - nie ma to jak sobie zaplanowac zakupy;-)
A tak przy okazji to masz juz ten hamak od dzaiadka? Sprawdza sie?

BasiaBS my tez ostatnio zaopatrujemy sie w Zarze i przyznam, ze ciuszki maja bardzo fajne.

A swoja droga ilekroc zajrze do Zary to zawsze leci ta piosenka Nely F. i od razu mi sie Pati przypomina i tancujaca Noemi:-)

reklama
Fuksik ale bajerancki garniturek już sie nie mogę doczekać zdjeć z chrzcin:tak::-)
KasiaBS a gdzie jakieś foto nowych zakupów??:-)

a tak w ogóle to mam pytanie do mam dziewczynek: ubieracie swoje córeczki w sukienki??????????? bo ja jakoś tak nie bardzo, ale idą świeta i sie tak zastanawiam czy coś nie kupić, ale jak ona będzie w tym raczkować???:tak:
no i jak na razie to w sklepach jest tyle fajnych bajeranckich kompletów dla chłopców a dla dziewczynek kicha nic mi sie nie podoba:baffled:

Do góry