reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Irmaa - ja mam na odwrót .. widzę ładne tylko damskie ciuszki :-)

cieszę się ze się garniturek podoba.. oczywiście że zamieszczę duuuuuużo zdjęć z chrzścin.. jeszczse możecie później żałowac że się dopominałyście :-)

reklama
Hi, hi Irma a mnie sie zawsze wydaje, ze jest odwrotnie tzn. dla dziewczynek to w sklepach same slodziasy, ze wrecz nie sposob sie oprzec a dla chlopcow to tak sobie;-):-)

Cicha, hamaczek jest :-D Zapomnialam napisac :zawstydzona/y: ....sprawdza sie czasami - znaczy, jak Mateusz jest juz ledwo cieply przed spaniem, ale jeszcze nie spi... trzeba wyczaic odpowiedni moment. Jak sie go za wczesnie wsadzi, to myk na brzuszek i zwiewa do lozka :szok: :-D Ale pracujemy nad nim, pracujemy :-D

Irma, ja tez mam wrazenie, ze 3/4 sklepu to ciuszki dla dziewczynek :-D Na szczescie mam siostrzeniczke, wiec jak juz zupelnie nie moge sie oprzec, to kupuje cos dla niej z tych slodziasow :-D

to ja chyba chodzę po jakiś dziwnych sklepach, albo we Wrocku mały wybór asortymentu:dry:;-);-)
bo z tego co mi sie podoba to wiekszosć dla chłopców np szukałam fajnych spodenek ogrodniczek były tylko chłopiece:baffled: komplety typu spodnie bluza i bajerancka kamizelka- dla chłopców, a dla dziewczynek są fajne rzeczy ale jeszcze dużo za duże:eek:

No Fusik gajera pierwsza klasa i już sobie wyobrażam jak nasz forumowy przystojniak bedzie w nim wyglądać. Ale coś twojej kreacji nie widziałam ;-)

Sumka bo nie ma kto mi zrobić zdjęcia.. a jak robię sobie sama w lustrze to wychodzi zamazane.... ale juz za tydzień wkleje siebie w czerwonym komlecie .. ciekawe jak bardzo będę sie wybijać w kościele :-)

Fusik.... Lady in red :-) uwielbiam czerwony !!!!
Kasia super to krzesełko !!!

A ja zapomniałam sie pochwalić, że wczoraj drogą kupna nabyłam dla małego kapcie. I nic by w tym nie było dziwnego gdyby nie to że kupno kapci na "wątłą" stupkę mojego Kubunia graniczyło z cudem. Ze wszystkich kapci w sklepie, a było ich ok 30 rodzajów pasowała tylko jedena para. Dziękowałam w duchu że nie padło na różowe w kwiatuszki. Taką to chudziutką w podbiciu stupkę ma mój niunio :-)

reklama
Kasia, krzesełko wygląda super! Żeby tylko sie sprawdziło, bo jestem pewna, że Miki poszedły z krzesełkiem na tyłku w siną dal:laugh2:

Sumka, kochanego ciałka nigdy dosyć:tak: :-) Wklej fotki!

Do góry