reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

cicha - ja tez tak mam ze jak cos kupie, to w kolko w tym chodze i ciuchow tez mam malo, bo wybredna jestem....i najlepiej zebym kupila wsyztko w jednym sklepie i to co chce...a to ciezko tak, trzeba sie nachodzic...
najchetniej kupowalabym przez Internet ale jestem z tych co musza przymierzyc....

reklama
heatherek- obejrzalam body i otowrki na nozki chyba beda dobre dla Matiego....cos mi sie wydaje ze te nowe rzeczy zaloze mu szybciej niz mysle:)

Zakladaj predziutko! Nie ma co czekac! Przeciez to sama przyjemnosc natychmiast przymierzyc cos nowego - ja bym nie wytrzymala :-D :-D :-D

A body na mojego Mateusza jeszcze dobre, chociaz my mielismy na 68 - i mysle, ze juz niedlugo odlozymy je do archiwum :-( Ale jeszcze specjalnie dla Was jutro mu je zaloze i zrobie fotke :-D :-D :-D

Aniu, daj znać, czy kupiłaś tą kurteczkę.

A jeśli chodzi o zakupy, to ja najbardziej lubię wejść do sklepu, znaleźć coś ładnego, niedrogiego, w czym dobrze się czuję i kupić. :tak::tak::tak::tak::-D

Ja byłam wczoraj na zakupach, sobie nic nie znalazłam, ale dla Martusi owszem :-)

a to tył tych spodenek :-)

do tej bluzeczki musimy jakieś spodenki fajne dokupić

A mi dziś koleżanka przywiozła kilka reklamówek ciuszków. Normalnie słodkości. Ola ma już tyle ubranek, a co chwilę nowe dostaje. Normalnie chyba przez najbliższe 2 lata nie będę musiała nic kupować. A i tak nie wiem czy zdąży wszystkie wynosić. Jak zrobię fotki to wkleję.

Kasia K., poprosimy zdjecia Martusi w rozowych slodkosciach :-D

Basia, Olenke tez obstrykaj, a nie same ciuszki :-D

....no chyba, ze fotki Panienek juz na watku zdjeciowym - smigam sprawdzic ;-)

A mi dziś koleżanka przywiozła kilka reklamówek ciuszków. Normalnie słodkości. Ola ma już tyle ubranek, a co chwilę nowe dostaje. Normalnie chyba przez najbliższe 2 lata nie będę musiała nic kupować. A i tak nie wiem czy zdąży wszystkie wynosić. Jak zrobię fotki to wkleję.

to tak jak my, dostajemy mnóstwo ubrań:)) i nowych i takich po innym maleństwie-mamy wszystko do rozmiaru 104- ale już też mamy dla kogo odkładać:-) - kuzynka mężą, u której bylismy na weselu w ubiegłym roku w czerwcu- dokładnie 2 tygodnie po moim porodzie- spodziewa się dzidziusia:)) cudnie:-D

reklama
Oj ja nie rozumiem tych co nie lubia robic zakupów ja tam kazde pieniądze jestem w stanie wydac:-) uwielbiam kupowac ciuszki, ciuchy buty i inne piździpołki:-D ja bym mogla całe dnie w sklepach spedzac:-D w lupeksach tez lubie sobie poszperac:-) tylko skad na to wszystko fundusze brać?:cool2:

Do góry