reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No to ja dołączam do klubu fanek h&m Niestety potrafiłabym tam spędzić pół dnia czego niestety moja rodzinka nie toleruje :wściekła/y: i w centrum handlowym szybko mnie przeprowadzają koło tego sklepu żebym tylko nie weszła bo jak już wejdę to ............................... no i oczywiście najbardziej mi odpowiada dział dziecięcy :-D takie najmniejsze rozmiary do 74 , ale synowi też większośc rzeczy tam kupuje :tak:

Sumka chyba coś nie teges:-) bo Bershka to Bershka a Zara to inna inszość:-D a ja lubię dziecinne rzeczy z H&M ale tych dorosłych to raczej nie...... ostatno kilka niewypało tam kupiłam - były kiepskiej jakosci i jakoś tak hmmania mi przeszła. teraz mam bershkomanie i oczywiscie jak zwykle odpał na punkcie butów. Do sklepów z butami to lepiej mnie nie wpuszczać bo moge tam całe dnie spedzać - a ostatnio mi limicik zwiększyli na karcie więc małż stwierdził ze rozwiesi moje zdjecia w sklepach obuwniczych żeby tej klientki nie obsługiwali lub zawrzemy ugodę i za kazde nowe buty bede musiała wyrzucic stare:wściekła/y:

Syla ja tez kocham butyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

A jesli chodzi o ciuchy to nie mam jakiegos tam ulubionego sklepu...Lubie male butiki i wloske sklepy...Ale znajduje tez wroznych dziwnych miejscach:-D

Sywia, Pati, ja też lubię mieć dużo butów. A małż to komentuje jak u Sylwii: po co Ci następne. Ale fakt, że już trochę się przyzwyczaił.:-p

A ja jestem z tych co lubia dobra jakosc, ciekawy wzorek, wygode i 'niehurtowosc' co oznacza, ze trzeba troche zaplacic i w zwiazku z tym kupuje niewiele bo moj budzet wystarcza tylko na kilka sztuk;-):-) No i problem polega tez na tym, ze jak juz sie do czegos przyzwyczaje to latam w tym non stop (tzn. piore i znow na tylek;-)) a zakupow nie lubie wiec garderobe mam ograniczona. W sumie przydaly by mi sie nowe buty, jeansy, kilka t-shirtow itp. ale jakos nic nie wpada mi w oko albo jak wpadnie i sie spodoba to siebie w tym nie widze - bo figurka nie ta i wzroscik przykrotki;-:)-(

A co do sklepikow to tak jak Pati wole male sklepiki:-) a z wiekszych tutejszych to lubie jedynie Banana Republic.

Sylka sprytnego masz mezulka wie jak subtelnie ograniczyc limit:-):-)

reklama
Mamoot - w sobote jade do h&m to mama nadziej ze beda jeszcez kurteczki:))
heatherek- obejrzalam body i otowrki na nozki chyba beda dobre dla Matiego....cos mi sie wydaje ze te nowe rzeczy zaloze mu szybciej niz mysle:)

Sylwia
- z h&m tak jest, ze rzeczy dla dzieci sa super a te dla nas roznie- nieraz niezle trezba sie naszukac zeby cos fajnego znajlezc - mi sie udaje zwykle:-):-):-):-)

Do góry