reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dzieki dziewczyny:):-):-):-)
Patrycja- tak mam manie H&M, sobie tez tam kupuje ciuchy:)))
ale dzieciece sa the best:-):-):-)

Kasia - skarpetek nie widzialam, moze w sobote zajrze do H&M to bym kupila

heatherek- jak tylko Mati dorosnie do rzeczy to porobie zdjecia, na razie troche za duze , kupilam na 80cm a H&M ma troche zawyzona numeracje....

No widze zakupy pelna para i z Wojciaszka i Matiego niezle elegeanciki beda:-) Zakupy bombowe dziewczyny!

A fotelik tez fajniutki i bardzo praktyczny jesli chodzi o kolor:-) U nas nogi Julkowi co prawda wystaja ale z zakupem nastepnego wstrzymamy sie do wakacji jak juz bedziemy w Europie.

A swoja droga to ciuszki z H&M jakos zupelnie inaczej wygladaja w Europie niz tu:-(

No właśnie my się poważnie przymierzaliśmy do Ramattiego i być może taki kupimy ale chwilowo mamy pożyczony Cicco więc zakup nam się o parę miesięcy odsunął - Asia to ja czekam na dokładne relacje na temat użytkowania Ramattiego :)
Baśka, jutro pierwsza poważna próba - ponad 300km:-) Najważniejsze dla mnie w nim jest to, że ma 5-stopniową regulację oparcia, bo Marcinek w podróży sporo śpi, więc w pozycji półleżącej będzie mu wygodnie. W poniedziałek zdam relację, jak się zeberka sprawowała:-D
Cicha, kolor rzeczywiście praktyczny, choć szczerze mówiąc bardziej kierowaliśmy się względami estetycznymi:-D
Ania, ciuszki dla Matiego fantastyczne:-) Szkoda, że u nas nie ma H&M :-(

Ale super zakupy dziewczyny:))
Mamoot kurteczka odazdowa-gzdie kupilas, tez planuje kupic Matiemu na wiozne:))

Aniu, to H&M.:-) A tego Snoopiego też widziałam - świetny. Miałam już w ręku to body, ale stwierdziłam, że troszkę przyciasne otwory na tłuste nóżki Wojtkowe.:-D

Ania, body ze snoopim przy ognisku Matisiek ma takie samo :-D :-D :-D Ale fakt, uwazaj, bo otworki na nozki sa dosc ciasne... Wiec nie przegap momentu, dopoki sa dobre :-D :-D :-D

reklama
Aniu ciuszki SUPER odjazdowe .. bluza zielona i koszulka bezbłędna !!!!!

Pati ja też większość ciuszków kupuje w ciuchladzie .. mam taki fajny z dziecięcymi ubrankami - wszstkie prawie nowiutkie

Do góry