reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ania jeszcze raz powtorze-super bajera...mnie podoba sie ta koszula z t-shirtem...:-):-)
Dzieki dziewczyny:-):-):-)
Patrycja- tak mam manie H&M, sobie tez tam kupuje ciuchy))
ale dzieciece sa the best:-):-):-)
Kasia - skarpetek nie widzialam, moze w sobote zajrze do H&M to bym kupila
heatherek- jak tylko Mati dorosnie do rzeczy to porobie zdjecia, na razie troche za duze , kupilam na 80cm a H&M ma troche zawyzona numeracje....
Patrycja- tak mam manie H&M, sobie tez tam kupuje ciuchy))
ale dzieciece sa the best:-):-):-)
Kasia - skarpetek nie widzialam, moze w sobote zajrze do H&M to bym kupila
heatherek- jak tylko Mati dorosnie do rzeczy to porobie zdjecia, na razie troche za duze , kupilam na 80cm a H&M ma troche zawyzona numeracje....
No widze zakupy pelna para i z Wojciaszka i Matiego niezle elegeanciki beda:-) Zakupy bombowe dziewczyny!
A fotelik tez fajniutki i bardzo praktyczny jesli chodzi o kolor:-) U nas nogi Julkowi co prawda wystaja ale z zakupem nastepnego wstrzymamy sie do wakacji jak juz bedziemy w Europie.
A swoja droga to ciuszki z H&M jakos zupelnie inaczej wygladaja w Europie niz tu:-(
A fotelik tez fajniutki i bardzo praktyczny jesli chodzi o kolor:-) U nas nogi Julkowi co prawda wystaja ale z zakupem nastepnego wstrzymamy sie do wakacji jak juz bedziemy w Europie.
A swoja droga to ciuszki z H&M jakos zupelnie inaczej wygladaja w Europie niz tu:-(
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Baśka, jutro pierwsza poważna próba - ponad 300km:-) Najważniejsze dla mnie w nim jest to, że ma 5-stopniową regulację oparcia, bo Marcinek w podróży sporo śpi, więc w pozycji półleżącej będzie mu wygodnie. W poniedziałek zdam relację, jak się zeberka sprawowałaNo właśnie my się poważnie przymierzaliśmy do Ramattiego i być może taki kupimy ale chwilowo mamy pożyczony Cicco więc zakup nam się o parę miesięcy odsunął - Asia to ja czekam na dokładne relacje na temat użytkowania Ramattiego
Cicha, kolor rzeczywiście praktyczny, choć szczerze mówiąc bardziej kierowaliśmy się względami estetycznymi
Ania, ciuszki dla Matiego fantastyczne:-) Szkoda, że u nas nie ma H&M :-(
Ale super zakupy dziewczyny)
Mamoot kurteczka odazdowa-gzdie kupilas, tez planuje kupic Matiemu na wiozne)
Aniu, to H&M.:-) A tego Snoopiego też widziałam - świetny. Miałam już w ręku to body, ale stwierdziłam, że troszkę przyciasne otwory na tłuste nóżki Wojtkowe.
reklama
Podziel się: