reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
A ja dzisiaj zaszalałam hihiihi byłam w takim sklepie typu Defekt..i dojrzałam suuuper spodnie dresowe - ciążowe !!!! nie za grube...szary melanż..i tylko 19,90 zł !!!Kupiłam i teraz pomykam sobie w nich po domku...ale jest wygodnie... a na pewno jeszcze swoje wysłużą ...przed nami wiosna i mam nadzieję że ciepła hahaha a póki co w zimie w domku jak znalazł .....

dzisiaj szukalismy garnituru na slub, ale w kazdym sklepie zahaczalismy o dzial dzieciecy ;D
cud, ze nie wrocilismy do domu z torbami pelnymi ciuszkow dla malego hehe ;)
poczekam z zakupami na kolekcje letnia, ktora i tak niedlugo wchodzi, bo dzisiaj to sie troche zmartwilam jak wszystkie spioszki byly blekitne lub kremowe. Ja tam lubie jak maluchy sa kolorowo ubrane :laugh:
koszulek i spodenek bylo mnostwo sliczniutkich, a w jednym cieplym spioszku to sie zakochalismy hehe

Agatko a ja w H&M dla odmiany widziałam same małe cudeńka dla facetów, takie jak dla dorosłych tylko wersja mini. Nie mozna mnie było ze sklepu wyciągnąć

sumka, wiem jak to jest :D
jutro idziemy na swiateczne zakupy ;D
cos czuje, ze malemu sie dostanie jakis prezent :laugh: :laugh:
w koncu to jego pierwsza Gwiazdka ;D

My nie wytrzymaliśmy..i już cośik kupilismy ::)..
teraz jestem na etapie wybierania - upatrywania wózków..i pościeli:)
a malowanie pokoiku, urzadzanie na dziecinny, myślę, że zaczniemy tak w marcu:)

Szalenstwo zakupowe ogarnia rowniez moja mame :D
zdawala mi relacje ostatnio z tego jakie wozki widziala ;D
obiecala tez wypatrywac ladnych spioszkow, a poza tym udziela praktycznych (naprawde praktycznych!!!)rad ;D
np zeby nie kupowac najmniejszych rozmiarow, bo te malenstwa blyskawicznie rosna, a u nas w rodzince wszystkie noworodki mialy po 4kg wiec byly od razu duze :laugh:

Faktycznie śliczne te śpioszki!! Aż nie można sie nie uśmiechnąć! Ja wybieram się w niedzielę na zakupy świąteczne, więc myślę, że Maleństwu też coś sprawię... Jak szaleć, to szaleć :)

reklama
Suknia slubna, a wlasciwie to taki mega elegancki plaszczyk kupiony 8) ;D
jeszcze tylko cos pod spod (troche bedzie musial byc rozpiety hehe ;) ) oraz musze pomyslec o butach i ewentualnie skromnym welonie, bo zawsze marzylam, zeby jakis miec ;D

do tego po specjalnych poszukiwaniach udalo nam sie zamowic karpia, kupic choinke i ozdoby, a teraz narzeczony pojechal na wyprawe w celu kupienia maku, uszek, grzybow, barszczu i lampek choinkowych ;D :laugh: ;D

czeka nas jeszcze wyslanie kartek swiatecznych i kolejny etap swiatecznych zakupow czyli prezenty swiateczne :laugh:

Do góry