reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No! Kupiłam sobie śliczne błękitne ciążowe sztruksy a mój mężulek kupił mi w prezencie gwiazdkowym czekoladowe sztruksy i do tego sztruksową tunikę :) A chciał mi jeszcze kupić sukienkę, polar, tunikę, bluzkę i nie wiem co - pół sklepu wykupiłby na raz gdybym go nie powstrzymała. To zupełnie coś nowego bo zawsze krzywo patrzył jak coś sobie z ciuchów kupowałam. ;D

reklama
no to Nemezis- zasługujesz na uznanie;)! Znaleźc coś super teraz dla nas to nie lada wyczyn(jak już niejedna sie przekonala):):)..ja moze w tygodniu smignę coś poszukać dla siebie..poki co potrzebuje śliczna torebusie..czarną..z brazowymi dodatkami(moze byc odwrotnie:)- nie musi byc ciażowa- hihihi:)..szukam szukam od paru dni i nic mi w oko nie wpada:/

No cóż ja zwykle jak coś sobie wymarzę to -niestety- okazuje się że rzeczywistość jest bardzo brutalna ;) Pozostaje mi życzyć żeby u Ciebie było inaczej i to bez wielkiego wysiłku! Powodzenia ;) :)

Bylam w H&M i widzialam fajne spodnie i spodnice a chcialam jakas bluzke kupic, niestety nic mi sie wpadlo w oko, w koncu kupilam
w innym sklepie taka normalna, ktora wyglada na ciazowa, pod biustem sie rozchodzi
w czwartek polece do 9fashion moze tam coz znajde dla siebie:jakis sweterek cieplutki:0)
W spodnie moje sie jeszcez mieszcze, na razie to tylko biust mi urosl o caly rozmiar i kupilam sobie nowe staniczki...bo z moich starych zaczal sie wylewac...

Ja też po weekendowych zakupach. Kupiłam sobie spodnie ze stalowoszarego, grubego, suuuuuuper ciepłego sztruksu - takie szerokie, z wiązanym sztruksowym paskiem na biodrach - cudeńko. Moja kuzynka, jak je zobaczyła, to powiedziała, że jak urodzę, to ona sobie je zaklepuje, bo sobie obetnie tą bawełnę na brzuchu i same biodrówki będzie nosić :). Kupiłam sobie też spódnicę i tunikę w komplecie z pluszu - wszystko mięciutkie, cieplutkie i super uszyte. Jestem zachwycona - zwłaszcza cenami :) Już się umówiłam z tą koleżanką, że będę się znowu na zakupy zgłaszać :)

A chyba będę musiała, bo rosnę w oczach. Jak mnie koleżanki w pracy po weekendzie zobaczyły, to aż się śmiały, że taka duża różnica od piątku. A mama, która mnie nie widziała tylko tydzień powiedziała mi, że grubas jestem :) Z tyłu nic nie widać, waga od początku ciąży spadła mi o 2 kg i w górę ani drgnie, a z przodu mały plecak :laugh:

widzialam dzisiaj suknie, ktora zwalila mnie z nog!
wlasciwie taki mega elegancki plaszczyk, no cudenko poprostu!
granatowy, w brazowe wzory, blyszczacy, z niebieska kokarda pod biustem, z kolniezykiem bebe i zapinany na brokatowe guziki.Taki a la lata 60.....suknia slubna jak sie patrzy ale jeszcze nie przymierzalam
musze jutro zobaczyc i wtedy bede kombinowac czy szyc cos od nowa czy przerabiac to sliczne cacko :laugh:

heh schudłam i znowu większość rzeczy dobra, na razie zakupy ubrań ciążowych idą w odstawkę, ale myślę, że skoro zbliżają się świeta, to chcąc nie chcąc waga podskoczy po tych wszystkich smakołykach. ;D

przymierzalam sukienke i lezy IDEALNIE, teraz juz sobie nie odpuszcze ;D
a poniewaz to taki plaszczyk, to jakby co rozepne dolne guziki i cos wloze ladnego pod spod.
Ja mam zawsze problemy zeby cos mi w ramionach dobrze lezalo, bo mam waskie, a do tego jestem niska i przewaznie nawet 36 zle na ramionach wyglada.

co do sklepow ciazowych to dziewczyny, cieszcie sie ze tam nie musialyscie sukien slubnych szukac hehe
zupelnie jakby kobieta w ciazy nie musiala byc nigdy elegancka!

Agatatje - jeśli masz możliwość, to koniecznie wklej zdjęcie w tej sukience!! Strasznie jestem ciekawa, jak wyglądasz... Z tego, co piszesz ciuszek musi być fenomenalny...

reklama
aniasorsha, na pewno wkleje caly zestaw fotek po slubie, bo tutaj cala rodzinka zamierza przyjechac i na pewno nie omieszkaja wziac cyfrowki.....licze na porzadna sesje zdjeciowa ;D
efekty na pewno umieszcze :laugh:

Do góry