reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Patrycja, wlasnie do takiego sie przymierzamy. Sprawdza sie tez do zabawy, czy tylko do jedzenia?? (chcialabym moc czasami na chwile wsadzic do niego Mlodego, zeby miec wolne rece)

reklama
Heatherek to zalezy na ile chcesz tam Matiego wsadzac...Moja lala bawi sie tam max 20 min bo czuje sie tam chyba za bardzo skrepowana...No i wcale sie jej nie dziwie...Ale do jedzenia jest super...Chociaz mysle ze jesli tylko do jedzenia ma byc to kazde inne tez sie sprawdzi...Zanim je mialam chcialam zeby mialo wszystkie funkcje no i teraz takie mam...Wyobrazalam sobie ze bede ja karmic chyba w kazdym pomieszczeniu a teraz wyszlo szydlo z worka i karmie ja tylko w kuchni...i przewaznie mam ustawione na tym samym poziomie...Ale wybiegajac bardziej do przodu mysle ze te funkcje dopiero za jakis czas beda sie sprawdzaly jak niunia urosnie i bedzie jadla z nami na stole...wtedy wyjmiemy tace i ustawimy odpowiednia wysokosc...Przemyslcie sobie bo to dosc spory wydatek a moze wcale nie trzeba kupowac az tak drogiego...tak sobie dzisiaj przemyslalam...:tak: :-)

A ja kupiłam krzesełko zwykłe, plastikowe w Ikei za ściąganą tacą i jestem badzo zadowolona. Składa się na maleńki pakunek, wysokość ma dla mnie idealną, bardzo łatwo je umyć, no i kosztowało grosze. A Mała jest taka wiercipięta, że i tak pakuję ją tam tylko na jedzeinie. Ona woli brykać na podłodze niż siedzieć wpięta w pasach...

Ania, ja właśnie takie proste chcę kupić - może właśnie w ten weekend. I mówisz, że ono się składa??? Bo wydawało mi się, że nie...

Powiem Wam szczerze ze z biegiem czasu jak patrze na to co mam dla niuni to czesci wcale nie potrzebujemy...tylko bez sensu wydana kasa...Jesli bede miala kiedys jeszcze jedno baby napewno wydatki bede bardziej przemyslala...Mam nawet kilka sprzetow ktorych nawet raz nie uzylam...:szok: :szok: :szok: Jakies 1000 zl lezy nie ruszone...

Pati podaj przyklady czego nie uzyłaś?
Ja też juz teraz wiem ze niektórych rzeczy poprostu nie potrzeba ale... chyba poprostu chciałam je mieć.
No i dzisiaj moja przyjaciółka rodzi!!!!!! własnie godzinke temu zajechali do szpitala wiec bede miała komu oddać:-)

Wlasnie, Pati, przyznaj sie, czego nie wykorzytalas :-D

Ja jak na razie chyba korzystam ze wszystkiego, co kupilismy.... Ale moze dlatego, ze mielismy za wzor moja siostrzeniczke i mniej wiecej widzialam, co jest potrzebne... Albo tez Mateusz po prostu korzysta ze wszystkiego, co ma pod reka :-D :-D :-D

Sylwia, dla Przyjaciolkiuscisk wsparcia!

Ania, musze zajrzec na stronke Ikei :tak:

reklama
Juz mowie Sylus...

A wiec:
- przewijak duzy,
-taka polko-pojemnik na pieluchy,chusteczki i inne pierdulki,
-posciel 6 czesciowa z Amy...( koldra+podusze mamy z feretti wiec nie uzywamy tej z Amy,no i jedna posciel z baldachimem mam a baldachim to raczej srednio nam juz potrzebny wiec wcale nie rozwijam tej poscieli bo mamy duzo 2 czesiowych na zmiane i to nam starczy,wiec Amy sprzedamy bo nie ma komu podarowac...

-kombinezon zimowy
-3 kocyki leza jeszcze zapakowane (mam chyba ich razem 7...

-no i poscieli w kolysce tez ani razu ie uzylismy...za cieplo bylo...:baffled:

juz nie wspomne o stosie ciuchow,spiochy,kaftaniki itd bo tez za cieplo bylo...

Do góry