reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Patrycja superaśne ciuszki. :-) Czasami jak się napatrzę na takie dziewczynkowe słodziasy to mi troszkę szkoda że już nie będziemy mieli dziewuszki.
A co do krzesełka to też mam Peg Perego ale tylko dlatego że zostało nam po Bartku. Dzisiaj jak zobaczyłam ile one kosztują to byłam w szoku. Za pół ceny można kupić już takie naprawdę fajne i wszystkomające :-) Te najzwyklejsze z Ikei też są super

Sylwia u nas te butki okazały sie totalną kichą pomijając oczywiście walory smakowe i wzrokowe ale to już pisałam na watku zdjęciowym
Stokrotki mam pytanko jak się sprawdza chodzik, bo na początku byłam strasznie anty ale teraz im częściej Kuba staje tym bardziej zastanawiam się nad kupnem takiego wynalazku?

reklama
Patrycja - zakupy super - ja też chcę meć dziewczynkę ... ale czuję że drugi będzie tez chłopak - tak dla przekory

A buciki strasznie mi się podobaja, widziałam w sklepie.. sa jeszcze takie fajne z piłką .. W lutym dostanie je mój mały mężczyzna :)

Krzesełko do karmienia mam takie same jak Sylwia - równiez jestem zadowolona

Do góry