reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Głuszek pytała o spodnie do raczkowania więc tu wklejam - cały link nie chce mi się wkleić więc jest to www e-ciuszki pl (oczywiscie z kropkami) i trzeba poszukac w ubrania dziecięce np rozmiar 80 - są na 4 tej stronie z 5 stron ubranek w tym rozmiarze
Nie wiem jak sie sprawdza ale jak dojda i wypróbujemy to napisze, w ogóle sklepik ma fajne rzecz i ceny przystępne - ja lubię firmę Marcinkowski - dobra jakość za przystępną cenę ( nie porównuję body za 12 z takimi za 40 zł ale jak na cene są naprawdę fajne i wzory ciekawe)

reklama
...ja lubię firmę Marcinkowski - dobra jakość za przystępną cenę ( nie porównuję body za 12 z takimi za 40 zł ale jak na cene są naprawdę fajne i wzory ciekawe)

Podpisuje się pod tym! Kupiłam kilka sztuk i jestem bardzo zadowolona (dzięki Basia za namiary!). Kilka razy prane, prasowane a wyglądaja jak nowe. Bawełenka nie jest gruba i to mi właśnie odpowiada!:tak: Właśnie, musze za niedługo uzupełnić zapasy o nowe bodziaczki.

Wojciaszek dostał dziś spóźniony prezent od rodziny z Bydgoszczy: butki. Obawiam się tylko, że jak już będzie mógł ich używać do chodzenia, to już dawno z nich wyrośnie. ale i tak są fajne:-) i dziś spróbowaliśmy jak się w nich stoi - hmmm... chyba nieźle.:tak:

reklama
Sandałki super :) No właśnie dziewczyny - kto zna się na rozmiarach takich małych butków, Karol ma kapcie na których jest rozm 19-21 - wiadomo papucie są trochę elastyczne, stopę ma długości 12 cm, a jak oglądałam np aukcje co Sumka podała to tam są takie rozmiary np 17, 19...a ja nie wiem jakie duże te rozmiary są w cm jak bym chciała mu takie skarpeto buty kupić???

Do góry