Stokrotki, to ta z chusta pl tez jest ok? ja sama nie wiem czy KArolkowi to podpasuje i wolałabym najpierw kupić tańszą (noszenie go na rękach robi się coraz bardziej męczące...) chociaż bebe lulu mi się podobają....sama nie wiem
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Basiu powiem tak :nawet bardziej polecam tą z chusta.pl . tu można zamówić www.chusta.pl. Naprawde polecam u nas się sprawdziła
Stokrotki piszesz sprawdzila - to juz jej nie uzywasz?
Te z chusta.pl sa nieregulowane i dlatego ja sie zastanawiam czy to praktyczne ale skoro piszesz ze tak to pewnie tez sie skusze na probe.
Stokrotki a masz jakies zdjecie Zosi w tej chuscie?
Te z chusta.pl sa nieregulowane i dlatego ja sie zastanawiam czy to praktyczne ale skoro piszesz ze tak to pewnie tez sie skusze na probe.
Stokrotki a masz jakies zdjecie Zosi w tej chuscie?
a ja mojej chusty juz dawno nie uzywalam....a tez nie mam sily Matiego nosic...
Dziewczyny super krzeselka- Sylwia i Patrycja
i super ciuszki..
jutro porobie zdjecia nowych zakupow Matiego i wkleje))
to siedzonko do kapieli super wyglada Sumka))
Dziewczyny super krzeselka- Sylwia i Patrycja
i super ciuszki..
jutro porobie zdjecia nowych zakupow Matiego i wkleje))
to siedzonko do kapieli super wyglada Sumka))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Cicha z tych chust co dałaś linki mnie bardziej podoba sie ta pierwsza wyglada solidniej.
A bebe lulu choć kosztuje wiecej to polecam bo ma wszystkie atesty co dla mnie jest wazne no i polecaja ja rehabilitanci:-)
A bebe lulu choć kosztuje wiecej to polecam bo ma wszystkie atesty co dla mnie jest wazne no i polecaja ja rehabilitanci:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mamoot jeśli chodzi o chusty to zanim kupisz idz do sklepu z Wojtkiem i przymierz:-) na stronie są adresy sklepów.
A ja zaszalałam i kupiłam Wojtusiowi taki fotelik kąpielowy
toyslandpl- SMOBY COTOONS żabka do kąpieli TANIO (145528350) - Aukcje internetowe Allegro
A ja zaszalałam i kupiłam Wojtusiowi taki fotelik kąpielowy
toyslandpl- SMOBY COTOONS żabka do kąpieli TANIO (145528350) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: