reklama
żaneta28
Fan(ka)
o wydatkach to lepiej nie mowcie....dobrze ze dostala mase rrzeczy od znajomych bo inaczej normalne bankructwo
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Ja jakoś specjalnie nie odczułam tych wydatków, gdyż kupowałam systematycznie przez całą ciążę. Dużo rzeczy dostałam, część kupiłam na allegro i jakoś budżet to przetrzymał Świętami nie zamierzam się przejmować ja na pewno nie będę nic urządzać. Może wpadnie do nas moja mama i teściowa każdy coś przyniesie i będzie dobrze:-):-):-)
Wózeczke Julki. Jakoś zdjęć słabiuchna - komórka.
Na pierwszym zdjęciu w tle Cioci Ukochane Słoneczko Wikusia.
Do kompletu jest jeszcze spacerówka, adapter do fotelika, fotelik, folie przeciwdeszczowe, oslonka na muszki, osłonka na nózki do fotelika.
Będe miała fajne jakościowo zdjęcia to dodam, bo teraz wózeczek jest póki co złożony i czeka na Juleczke :-)
Na pierwszym zdjęciu w tle Cioci Ukochane Słoneczko Wikusia.
Do kompletu jest jeszcze spacerówka, adapter do fotelika, fotelik, folie przeciwdeszczowe, oslonka na muszki, osłonka na nózki do fotelika.
Będe miała fajne jakościowo zdjęcia to dodam, bo teraz wózeczek jest póki co złożony i czeka na Juleczke :-)
Ostatnia edycja:
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
A nasz pojazd właśnie się suszy na podwórku... My nie kupowaliśmy wózka, tylko otrzymaliśmy od kuzynki. Wiecie, z kuzyna na kuzyna itd. Hehe. Jak już będzie suchy i poskładany to również wkleję zdjęcia
CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Podziel się: