reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja jakoś specjalnie nie odczułam tych wydatków, gdyż kupowałam systematycznie przez całą ciążę. Dużo rzeczy dostałam, część kupiłam na allegro i jakoś budżet to przetrzymał:tak: Świętami nie zamierzam się przejmować ja na pewno nie będę nic urządzać. Może wpadnie do nas moja mama i teściowa każdy coś przyniesie i będzie dobrze:-):-):-)

Dzwonili do mnie ze sklepu, około 10 października będę mogła już odebrać nasz wózio:-)Dziewczynki chwalcie się brykami swoich maluszków

Wózeczke Julki. Jakoś zdjęć słabiuchna - komórka.
Na pierwszym zdjęciu w tle Cioci Ukochane Słoneczko Wikusia.

oks7.jpg

oks8.jpg

Do kompletu jest jeszcze spacerówka, adapter do fotelika, fotelik, folie przeciwdeszczowe, oslonka na muszki, osłonka na nózki do fotelika.
Będe miała fajne jakościowo zdjęcia to dodam, bo teraz wózeczek jest póki co złożony i czeka na Juleczke :-)

Ostatnia edycja:
A nasz pojazd właśnie się suszy na podwórku... My nie kupowaliśmy wózka, tylko otrzymaliśmy od kuzynki. Wiecie, z kuzyna na kuzyna itd. Hehe. Jak już będzie suchy i poskładany to również wkleję zdjęcia :)

CzarnaAnutka - ja też sie zastanawialam na x-landerem ale w ogólnej klasyfikacji;) zwycięzył hauck jaguar -no i go zakupiłam:), ale też bardzo mi się podobał, bardzo ładny ten twój wózeczek

reklama
Antila u mnie jest to samo, praktycznie wszystko dostalam, a jak juz cos kupilam to po okazyjnej cenie, a co do swiat to tez robie tak jak Ty, jak malenstwo sie w listopadzie urodzi to nie ma mowy o przygotowywaniu swiat

Do góry