reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ja tez kupilam i uwazam to za dobry zakup - choc tesciowa zaczela marudzic ze bedzie mu zimno - tyle ze jej dzieci rodzily sie w lecie;-) wiec chyba jej tego nie wytlumacze... sama sie przekona ze teraz mam racje...

reklama
Dziewczyny co do ubierania to popieram nie przegrzewac dziecka szybciej wtedy choruja one sie duzo ruszaja i maja szybsze krazenie krwi.... mojego potwora ubieralam w pajacyka i body jak cos toto zamiast body pospod zakladalm na wierzch jakis welurowy pajacyk a;bo spodenki i bluze jak mial juz miesiac.... sporo mam takich dodatkow fajnie macie z tymi swietami u nas tradycja ze to mlode pokolenie przejmuje paleczke w oragzizacji a moja siostra jest z poza lodzi obecnie nie mam szans swieta u nas moja siostra ma dwoch synkow 5,7lat moj synek 2 lata i malenstwo dobrze ze jeszce pasierba nie bedzie bo chyba bym zwariowala....:cool2: a to link do strony dla mam lubiacych ciekawostki Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci zobaczcie tam ten fotelik i fotelik dla malenstwa w ksztalcie kolyski i super sa kaocyki beciki do usypiania kapitalna sprawa nie mowiac juz o zabawkach a sa naprawde w niezlych cenach.... milego ogladania my dzis testowalismy je na targach sa super moj synek wszytkie by chetnie zabral do domku.... :sorry2:

Co do ubierania to ubierałam synka w body lub koszulki z krótkim rękawem a na to pajacyk lub kaftanik i śpioszki - a urodził się w grudniu, w domu nie było bardzo gorąco. Nie lubił welurowych pajacyków - był w nich czerwony i marudził, chyba było mu za gorąco - najważniejszy we wszystkim zdrowy rozsądek.

A my już mamy chyba wszystko dla maluszka, z kosmetyków mam tylko do kąpieli oliwkę i krem na pupe... czy czegoś mi jeszcze potrzeba na starcie???
A dla siebie muszę kupić bieliznę laktacyjną, bo te mega majty jednorazowe i całą resztę już mam:-)

A i jeszzcze jedno nie wiem jak dla Was ale zapinanie fotelika w samochodzie to dla mnie czarna magia:szok: czas ćwiczyć dzisiaj wieczorem mamy iść z M się doszkolić w tej kwesti- bo narazie nie kupiliśmy bazy jako że maluch będzie się poruszał kilkoma samochodami więc wydawał nam się to zbędny wydatek... jeszcze nie probowalam ale jak tak sobie wczoraj oglądałam ten fotelik to nioemam pojecia gdzie te pasy mają przebiegac:zawstydzona/y:

reklama
Do góry