reklama
CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
CzarnaAnutka - ja też sie zastanawialam na x-landerem ale w ogólnej klasyfikacji zwycięzył hauck jaguar -no i go zakupiłam, ale też bardzo mi się podobał, bardzo ładny ten twój wózeczek
hauck jaguar też mi się podobał jednak padł wybór na x-landera... może dlatego, że z przodu wygląda jak bolid F1 no i ma niesamowitą amortyzację a że będziemy uskuteczniać wypady w teren, to wiadomo...
calineczka1985
Aktywna w BB
A ja wybralam taki model:
wózek 4 rider next mutsy formuła sfe2go plus-podw+gond+spac+fot
Na poczatku chcialam wozek z trzema kolami, lecz gdy poszlam do sklepu i pojezdzilam nim okazal sie malo zwrotny i niewygodny w prowadzeniu.
Polecam czterokolowce .
wózek 4 rider next mutsy formuła sfe2go plus-podw+gond+spac+fot
Na poczatku chcialam wozek z trzema kolami, lecz gdy poszlam do sklepu i pojezdzilam nim okazal sie malo zwrotny i niewygodny w prowadzeniu.
Polecam czterokolowce .
Agnieszka1986
Fanka BB :)
Ja się tak zastanawiam nad tymi ubrankami....
ubieram dzidziusia: zakładam body z długim i na to np. pajacyk. I to wystarczy? trochę głupawe może to pytanie albo body+koszulkę + spiochy i to koniec?
a body kupujecie tylko z długim czy z krótkim i bez rękawków tez? To będzie pora zimowa , więc czy krótki rękaw się przyda?jak wykorzystać body bez rękawów?
a wogóle to kupujecie pajacyki i śpioszki a do nich kaftaniki, czy tylko pajacyki?
ubieram dzidziusia: zakładam body z długim i na to np. pajacyk. I to wystarczy? trochę głupawe może to pytanie albo body+koszulkę + spiochy i to koniec?
a body kupujecie tylko z długim czy z krótkim i bez rękawków tez? To będzie pora zimowa , więc czy krótki rękaw się przyda?jak wykorzystać body bez rękawów?
a wogóle to kupujecie pajacyki i śpioszki a do nich kaftaniki, czy tylko pajacyki?
nik_i
Entuzjast(k)a
Ja mam body z długim, krótkim i bez rękawków;-) w zasadzie w domu jest ciepło więc myślę że nie trzeba będzie ubierać dziecka jak na sybir;-) body i pajacyk czy jakiś dresik jest ok. Jak będziemyu wychodzić to wiadomo ubranko na cebulkę i kombinezonik czapeczka... tak myślę, a wydaje mi się że nie należy przegrzewać maluszka.
Asteria
Wdrożona(y)
no wydatkow jest duzo... temu nie da sie zaprzeczyc, ja stralam sie jak najtaniej i urzywane kupowiac jedynie Nosidelko do samochodu kupilam nowe. A ciuszki to moge wam powiedziec oplaca sie kupowac w komisach - w sklepie za pajacyki zaplacisz 20-30 zl a w komisie 3,90 ja placilam i wygladaly jak nowe;-)
Ja na swieta naszczescie nic nie bede musiala robic, wigilia x 2, potem to tylko bedzie trzeba jechac do rodziny w ktorys dzien swiat.... wiec jakos damy sobie rade
Ja juz tez mame pytalam jak sie dziecko ubiera i jak jej zaczelam mowic jak ja bym je ubierala to zaczela sie panicznie smiac ze ja chyba w domu ogrzewania nie mam. Wiec popieram wypowiedz nik_i
Ja na swieta naszczescie nic nie bede musiala robic, wigilia x 2, potem to tylko bedzie trzeba jechac do rodziny w ktorys dzien swiat.... wiec jakos damy sobie rade
Ja juz tez mame pytalam jak sie dziecko ubiera i jak jej zaczelam mowic jak ja bym je ubierala to zaczela sie panicznie smiac ze ja chyba w domu ogrzewania nie mam. Wiec popieram wypowiedz nik_i
bigU
mama listopadowa2008
hauck jaguar też mi się podobał jednak padł wybór na x-landera... może dlatego, że z przodu wygląda jak bolid F1 no i ma niesamowitą amortyzację a że będziemy uskuteczniać wypady w teren, to wiadomo...
noooo... robi wrażenie-tego nie zaprzecze i te przednie koła też są niesamowite
reklama
Agnieszka1986
Fanka BB :)
Zgadzam się z tym żeby dziecka nie przegrzewać, co się zdarza często....
Ja tez mam body z krótkim i bez rekawów- dostałam od znajomej, chyba trzeba po prostu wypróbować to czy tamto i sie okaże jak najlepiej ubrac....
Ja tez mam body z krótkim i bez rekawów- dostałam od znajomej, chyba trzeba po prostu wypróbować to czy tamto i sie okaże jak najlepiej ubrac....
Podziel się: