reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

Clue na wątku o fotelikach ktoś właśnie chwalił Tobi. Ja jestem już prawie zdecydowana na Maxi cosi priori. Jednak tańszy od Tobi, a też bezpieczny. Tylko bym chciała, żeby to był jeszcze wygodny fotelik, żeby mały chciał w nim siedzieć.

reklama
aga ja tobi kupiłam na allegro - taniej jakieś 200 zł niż w sklepie. Dla małego jest wygodny w porównaniu z poprzednim - zdecydowanie mniej marudzi.

Kupilismy fotelik. Recaro. Sprzedawca nas przekonał.Iguch przejachał w nim40 km i super. Siedział, spał i nawet się nie spocił:-).

Dziewczyny zastanawiałyście się nad prezentami na roczek dla maluchów? My mamy już tylko dwa tygodnie i wszyscy pytają co Bartuś potrzebuje...

Co do fotelików my mamy bebe comfort iseos i jestem zadowolona, zastanawiałam się też nad tobi ale jakoś nas sprzedawca przekonał do tego bebe, fajna sprawa to regulowana szerokość siedziska:tak:

Niki u nas pewnie kaska będzie na roczek. My jeszcze nie kupilismy fotelika i chyba z tych pieniążków zakupimy. Tak mój Brat zrobił jak Jego Syn - a mój Chrześniak - miał roczek. Daliśmy Mu kasę, a Oni kupili Mu fotelik. :)
Wiecie zastanawiam się czy wogóle kupować kobinezon. Na podwórko jak będziemy chodzili to dostałam takie ocieplane spodnie, a jak gdzieś jeździmy z Młodym to i tak autem, więc chyba zakupię tylko jakąś cieplejszą kurteczkę. Takie ceny są ubrań, że głowa boli :(

My też musimy kupić nowy fotelik, ale tak jak Hanuś dopiero po urodzinkach. A kilka dni temu kupiłam małej pchacz -Vtech. Czekamy teraz na przesyłkę. Mam nadzieję, że Nince się spodoba i szybko załapie o co chodzi. mnie już bolą plecy od ciągłego schylania się:tak:

Lunia a po co się schylasz, prowadzasz małą? A pchacz zaraz sobie obejrzę, może i mojemu by się przydał???
Hanuś sama wiesz najlepiej co potrzebne jest Piotrusiowi:tak:. Ja myslę, że jak będą biegać po śniegu to kombinezon się przyda, bo pewnie głównie będą w nim leżeć.:-D

No ja mam już kurtkę czapę i szalik, no i ubranka raczej też już cieplejszcze pokupiłam... jeszcze tylko kombinezon chcę 2 cz, podobnie jak Aga sądzę że nam się przyda na zabawy na śniegu i sanki:tak:. Dziewczyny jakie zabawki wasze dzieciaki lubią? U nas jest tak 1miejsce kłapouch bo można przytulić i się kulać ;-)
2 miejsce pchacz i jego schowek (młody wrzuca klocki i jeździ po mieszkaniu)
3 mioejsce klocki i ślimak sorter...
a jak to u Was wygląda?

Niki
  1. klocki, które ożna wrzucać i wyjmować z różnych pojemników,
  2. wieża do układania z kółek,
  3. gitara grająca malodyjki
  4. plastikowy telefon z klapka, którą mozna otwierac i zamykać.

reklama
1. mały samochód - jeździ nim po całym domu
2. kubeczki - jest ich 6 są róznej wielkości- można z nich zbudowac wierze albo chowac jeden w drugi i to jest super zabawa
poza tym własciwie wszystko co wpadnie w rączki ;-)

Do góry