Clue na wątku o fotelikach ktoś właśnie chwalił Tobi. Ja jestem już prawie zdecydowana na Maxi cosi priori. Jednak tańszy od Tobi, a też bezpieczny. Tylko bym chciała, żeby to był jeszcze wygodny fotelik, żeby mały chciał w nim siedzieć.
reklama
nik_i
Entuzjast(k)a
Dziewczyny zastanawiałyście się nad prezentami na roczek dla maluchów? My mamy już tylko dwa tygodnie i wszyscy pytają co Bartuś potrzebuje...
Co do fotelików my mamy bebe comfort iseos i jestem zadowolona, zastanawiałam się też nad tobi ale jakoś nas sprzedawca przekonał do tego bebe, fajna sprawa to regulowana szerokość siedziska
Co do fotelików my mamy bebe comfort iseos i jestem zadowolona, zastanawiałam się też nad tobi ale jakoś nas sprzedawca przekonał do tego bebe, fajna sprawa to regulowana szerokość siedziska
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Niki u nas pewnie kaska będzie na roczek. My jeszcze nie kupilismy fotelika i chyba z tych pieniążków zakupimy. Tak mój Brat zrobił jak Jego Syn - a mój Chrześniak - miał roczek. Daliśmy Mu kasę, a Oni kupili Mu fotelik.
Wiecie zastanawiam się czy wogóle kupować kobinezon. Na podwórko jak będziemy chodzili to dostałam takie ocieplane spodnie, a jak gdzieś jeździmy z Młodym to i tak autem, więc chyba zakupię tylko jakąś cieplejszą kurteczkę. Takie ceny są ubrań, że głowa boli
Wiecie zastanawiam się czy wogóle kupować kobinezon. Na podwórko jak będziemy chodzili to dostałam takie ocieplane spodnie, a jak gdzieś jeździmy z Młodym to i tak autem, więc chyba zakupię tylko jakąś cieplejszą kurteczkę. Takie ceny są ubrań, że głowa boli
My też musimy kupić nowy fotelik, ale tak jak Hanuś dopiero po urodzinkach. A kilka dni temu kupiłam małej pchacz -Vtech. Czekamy teraz na przesyłkę. Mam nadzieję, że Nince się spodoba i szybko załapie o co chodzi. mnie już bolą plecy od ciągłego schylania się
Lunia a po co się schylasz, prowadzasz małą? A pchacz zaraz sobie obejrzę, może i mojemu by się przydał???
Hanuś sama wiesz najlepiej co potrzebne jest Piotrusiowi. Ja myslę, że jak będą biegać po śniegu to kombinezon się przyda, bo pewnie głównie będą w nim leżeć.
Hanuś sama wiesz najlepiej co potrzebne jest Piotrusiowi. Ja myslę, że jak będą biegać po śniegu to kombinezon się przyda, bo pewnie głównie będą w nim leżeć.
nik_i
Entuzjast(k)a
No ja mam już kurtkę czapę i szalik, no i ubranka raczej też już cieplejszcze pokupiłam... jeszcze tylko kombinezon chcę 2 cz, podobnie jak Aga sądzę że nam się przyda na zabawy na śniegu i sanki. Dziewczyny jakie zabawki wasze dzieciaki lubią? U nas jest tak 1miejsce kłapouch bo można przytulić i się kulać ;-)
2 miejsce pchacz i jego schowek (młody wrzuca klocki i jeździ po mieszkaniu)
3 mioejsce klocki i ślimak sorter...
a jak to u Was wygląda?
2 miejsce pchacz i jego schowek (młody wrzuca klocki i jeździ po mieszkaniu)
3 mioejsce klocki i ślimak sorter...
a jak to u Was wygląda?
reklama
1. mały samochód - jeździ nim po całym domu
2. kubeczki - jest ich 6 są róznej wielkości- można z nich zbudowac wierze albo chowac jeden w drugi i to jest super zabawa
poza tym własciwie wszystko co wpadnie w rączki ;-)
2. kubeczki - jest ich 6 są róznej wielkości- można z nich zbudowac wierze albo chowac jeden w drugi i to jest super zabawa
poza tym własciwie wszystko co wpadnie w rączki ;-)
Podziel się: