reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Niki ja też chciałabym dwuczęściowy, myślałam o rozmiarze 80.
To tak samo jak my;-) oglądałam na stronie z wójcika i zakochałam się w tym z pingwinkami(ten ciemniejszy i jest 2cz) ale nie byłam jeszcze w sklepie więc nie wiem jaka jest cena, może mnie uświadom- (bo mam kilka kilonetrów do najblizszego sklepi) nie wiem czy jechać czy sobie na starcie odpuścić:sorry:

reklama
Ja na szczescie mam z glowy ubior na zime, mala dostala super kurteczke z misiem na polarze, bardzo gruby kombinezon na sanki, spodnie takie cieplejsze i buciki, tazkze na zime jest ubrana

jeśli o Wójcika chodzi ja kupiłam białe spodenki z kamizelką na początku kwietnia, wciąż są w świetnym stanie mimo iż spodenki prałam już wielokrotnie bo wiadomo białe to do założenie tylko raz nawet przy czyścioszku. Także polecam!

A my mamy kombinezon jednoczęściowy 86. Mierzyłam go ostanio i jest odrobinę za duży więc myslę że na zimę bedzie OK. Dostałam w spadku po siostrzeńcu. Kupiłam mu też kurteczkę na jesien.
Myslę teraz o butach. Czy też mam mu dwie pary kupić na jesień i zimę? Trochę to bez sensu bo w tych jesiennych pochodzi chwilę a na wiosnę bedą już pewnie za małe. Jak robicie?
No i wogóle jakie te buty mają być? muszą trzymać kostkę ? Pomóżcie.

Dziewczyny, czy możecie coś doradzić w temacie pchaczy, rowerków? Zamierzam coś takiego kupić ale nie bardzo wiem na co zwracać uwagę :eek:
dzięki wielkie
pozdrawiam

Ja też mam już kombinezon dla Ani firmy Confetti Kupiłam używany na allegro. Nowy kosztowałby 350 zł a ja kupiłam za 65 z przesyłką. Dzisiaj przyszedł jest śliczny i wygląda jak nowy:-)

Antila 350 niezła cena:szok:. Ale jak jest taki dobry i ktoś ma kase to czemu nie:tak:. Fajnie że udało Ci się trochę taniej:tak:.
Czy ktoś z Was slyszał coś o fotelikach samochodowych recaro?? Bo nas dzissiaj facet w sklepie strasznie namawiał na taki. Tylko, że był do 36 kg , a ja myślałam raczej o 9-18....

Ja mam fotelik którego firmy nie znam od szwagierki, ale nie o to chodzi, ma BEZNADZIEJNE zapięcie pasów, trzeba składać dwa cienkie kawałki w jedno i dopiero wciskać. I naprawdę sprawia to trudności, zajmuje czas i psuje nerwy gdy sie spieszy.....Gdybym wiedziała, to bym go nie chciała.

A ja myśle o spacerówce bo nasz wózek Coneco V3 robi się za mały... zły wybór, to fakt. Co powinna posiadać dobra spacerówka? Jaką polecacie( w rozsądnej cenie)??

reklama
aga111 ja mam fotelik Tobi Maxicosi i jestem w 100 % zadowolona. Fakt był drogi ale stwierdziliśmy, że na bezpieczeństwie małego nie oszczędzamy.
No i przynajmniej mały w samochodzie nareszcie zasypia po chwili marudzenia.

pozdrawiam

Do góry