reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Niki tak chicco trio enjoy nawet wiem jaki kolor ale nie lubie wydawac pieniedzy i moj M tez raczej do skner nalezy wiec u nas takie grobe wydatki to na ostatecznosc....;-) mial byc maclaren xlr ale tamten jest lzejszy i mniejszy a u mnie to tym razem byl priorytet

reklama
Dombar - spóźnione ale szczere zyczenia urodzinowe! :tak::tak:
Lucyann u nas w Toruniu sa duże przeceny właśnie trio enjoy for me. Czasami na alegroo tez można dostać cały wypasiony mega komplet w dobrej cenie. A z ciekawości jaki kolor?

wiecie jest kolor topaz sa sliczne na wyprzedazach kosztuje cos ok 999,00 wiec nie tak drogo..... lubie ostre kolory .... w lodzi i sklepie chicco kosztuje 1299,00 wiec jak juz bedzie za pozno nasze sknerstwo sie odbije .....hihihihihihihihi;-)

ładny kolorek - ja też lubię takie zdecydowane. Dlatego nasz wózeczek ma elementy ostrego zielonego. Dla dzieci nie może być takie szaere bure. Chociaz dla siebie zcęsto wybieram stonowane kolory. Ale... czerwone sukienki i spodnice lub dodatki są w szafie często uzywane :-)

Bardzo fajny :tak: ja też mam zdecydowany kolorek wózka i takie mi się najbardziej podobają chociaż z garderobą to podobnie jak Kiriam;-)ale dla dzieciaczka to zaszaleć można:-)

Niki a przypomnij mi na jaki wózek się zdecydowaliście ?
Maxi cosi mura- one mają średniawe kolorki ale jak zobaczyłam ten malinowy to już bylo po wybieraniu;-) tyle tylko że maluszek zmienił płeć wmiędzyczasie ale cuż na wszystkich reklamach w tym kolorku chlopiec się wozi;-) więc może przejdzie:tak: a i tak podoba mi sie najbardziej wiec trudno....

reklama
Dziękujemy:tak::-)
tylko my się dzecydowaliśmy na 4 kołowca pomimo że 3kołowy tez mi się bardzo podobał to M był zdecydowanie na nie;-) za to caly czas bez wanienki:zawstydzona/y: chyba M kupi jak już się rozdwoję... jakoś czasu na zakupy nie ma:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry