reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja to faktycznie zacmienie mam :baffled:
Jak zaczęłyście mi pisac o rozmiarze czapeczki 62 pomyślałam, że coś nie bardzo mi podajecie :baffled: Na allegro są rozmiary 40/42/44 itd ale tam są podane obwody głowki a nie rozmiary ciuszka :baffled: no i nadal nie wiem jaka mam kupic.
Mamę poproszę to mi kupi - ona nie może przejśc koło sklepu z dziecinnymi rzeczami bez zaglądania :happy: gorzej niż ja. No ale chyba nadrabia to, że nie mogę chodzic i już ze 2 miesiące nie byłam w sklepie z ciuszkami. Dobrze, że większośc kupiłam na samym początku - a tak się czepiali wszyscy, że za wcześnie.:-p

reklama
CLUE - ja czapeczke kupilam w Smyku - najmniejsza jaka byla...oznaczona jako 0 newborn :tak:
Kuba po urodzeniu mial obwod glowki 32 cm........i z tego co pamietam dzieci kolezanek mialy zazwyczaj wlasnie tak do 35 cm...:tak:
Hihihi a druga taka ciepla czapeczke mam z wełenki ktora zrobila moja mama dla Kuby - ale nie ubral jej ani razu bo bylo cieplo...tez taka malenka :tak:
DOMBAR - super prezent z tymi pileuszkami - akurat jak ma sie maluszek pojawic :-)...moze zagraj w cos jeszcze :-D
NO I NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZONKA Z OKAZJI URODZIN....SPEŁNIENIA MARZEN...ORAZ LATWEGO, SZYBKIEGO ROZWIAZANIA :-):-):-)

dombar wszystkiego najlepszego:-)

A do mnie w koncu wczoraj przyszla paczka z ubrankami, i znowu mam sterte prania:-) a co do czapeczeki to ja mam ich mnostwo, i w roznych rozmiarach, wiec ktoras napewno bedzie pasowac:-)

Mój mąż mówi do mnie " Jedziesz w sobotę do miasta?" JA na to " Nie, dopiero po niedzieli" a on na to " Ej, bo trzeba kupić rożek i łóżeczko, bo to już nie są żarty....!!" Tak mi sięśmiać chciało z tej jego powagi, bo jak pytałam 2-3tyg temu czy mnie zawiezie do szpitala jakby co, to mi do tej pory nie odpowiedział:-D Ale widać wreszcie do niego dotarło że będzie tatą. I najwyższa pora bo mie jestem pewna czy do 3.11 dotrwam

Dombar wwszytkiego NAJ z okaziiiiii urodzinek....
co do czapeczek to chyba najlepiej kupowac juz z dzieckiem teraz cos na strat a pozniej przymiezac bo moj syn ma jakas nie typowa glowke i jak sa podane miesiace lub waga szkraba na czapeczkech to ja zawsze mialam poslizg a jak skonczyl rok to jeszce hrabia musial zaakceptowac czapke bo byly takie co odrazu byly wyrzucone.... wiec nie ma chyab recepty ..... a to uszy beda na wierzchu albo to dziecko utonie w czapce albo znowu nie wejdzie na obwod.....?? milego prania i sprzatania my nadal bez wozka mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu kupie

reklama
Dombar wwszytkiego NAJ z okaziiiiii urodzinek....
co do czapeczek to chyba najlepiej kupowac juz z dzieckiem teraz cos na strat a pozniej przymiezac bo moj syn ma jakas nie typowa glowke i jak sa podane miesiace lub waga szkraba na czapeczkech to ja zawsze mialam poslizg a jak skonczyl rok to jeszce hrabia musial zaakceptowac czapke bo byly takie co odrazu byly wyrzucone.... wiec nie ma chyab recepty ..... a to uszy beda na wierzchu albo to dziecko utonie w czapce albo znowu nie wejdzie na obwod.....?? milego prania i sprzatania my nadal bez wozka mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu kupie
no już czas a wybraliście już coś czy nawet pomyslu na wózek nie macie???

Do góry