reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Mura ma bardzo ładną stylistykę. My tez zdecydowaliśmy się na 4 kołowca (przy Mikołaju też) ponieważ trochę się obawiałam o stabilność wózeczka przy podjeżdzaniu na krawęzniki itd. Ale z drugiej strony... może jak bede kupowała już taki typowy spacerowy "laskę" to spróbuję 3 - kołowy) Teraz podoba mi się magic espiro :) bardzo leciutki tylko 7 kg .

reklama
Kiriam myslałam, że tylko ja patrzyłam na spacerówki, też mi się podoba magic espiro. Fajnie, że lekki, ale to chyba gdzies za rok najwcześniej mozna przesadzic malucha do takiego wózka. Ale mamy plany;-).

Mpel - mimo że mamy i poprzednio też mieliśmy wózek 3 - funkcyjny to na wakacje kupiliśmy jak Miki już biegał właśnie malutką spaceróweczkę. Na wakacje wygodniej, mniej miejsca zajmuje :tak:. Teraz też pewnie kupimy jak maluszek bedzie miał 1,5 roku. Bo wcześniej to maluch musi miec wygodnie w spacerówce do spania i jednak spędza w niej wiekszość spaceru :-D.
Ja oczywiście oglądam - ale na razie nie kupię bo może do tego czasu będą jakies nowe modele :-D:-D:-D.

Ja powoli zaczynam się martwić. Czekam już ponad miesiąc na wózek i dalej go nie ma u dystrybutora. Sprzedawca dzwoni do mnie, co drugi dzień i przeprasza. Mam nadzieję, że dojdzie do nas przed porodem:baffled:Wózkiem nie martwiłabym się tak bardzo, bo mamy również inny, ale w tym zamówionym komplecie jest fotelik a czymś ze szpitala trzeba wrócić. No nic jeszcze troszkę mogę poczekać, może wynegocjuję jakiś rabat za cierpliwość;-)
Za to wczoraj wieczorkiem nabyłam podgrzewacz do butelek. Był przeceniony ze 149 zł do 80 ze względu na zniszczone opakowanie. Jest bardzo fajny, już go zdążyłam przetestować. Działa na zasadzie podgrzewania parowego. Butelkę 125 ml podgrzał w niecałe 2 minutki. To taki model SUPERSZYBKI PODGRZEWACZ do butelek JANE + Butelka (455098197) - Aukcje internetowe Allegro

Widze ze ladne wozeczki powybieralyscie kochane - widac ze maluszki wyskocza juz niedlugo :tak::-)
ANTILKO - oby Wasz wozio dotarl na czas :tak: A podgrzewacz fajny.....
Ja mialam przy Kubie Canpol Babies, ale sie zepsul :baffled: Teraz narazie sie wstrzymuje z tym zakupem....

A ja za to kupila cos dla siebie....a co! :-p
Zamowilam na allegro pizamke....po porodzie w domku tez trzeba ladnie wygladac, nie...i przy okazji bedzie sie wygodnie karmic :tak:
(ktoras z Was zamawiala z tej firmy chyba podobna koszule z tego co pamietam :tak:)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=455738538
AUntitled-8.jpg

Antila czekamy na wózek, jeszcze masz miesiąc więc powinien zdążyć;-)
No no Aneta piżama całkiem całkiem:tak: chyba Lunia kupiła podobną tylko że koszulę jak dobrze pamiętam:-)

Czesc dziewczyny;-)

Ja jesli chodiz o zakupki mam juz wszystko procz kosmetykow i wanienki, po 1 to zalatwie i czekam na porod bo juz mi sie ciaza konkretnie znudzila.

aneta23aaaaa mi sie bardzo ta pizamka podoba i juz se linka zapisalam hehehe bede odgapiac i tez se taka sprawie :-D

reklama
Antilka - z tym wózeczkiem to rzeczywiście nie ciekawie. Mam nadzieję że jeszce za niego zapłaciliście. Bo może gdzie indziej mają?
Aneta - hi hi ja mam taką sama tylko wersja koszula nocna!!! jest super. Bardzo mięciutka bawełana!

Do góry