reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Martyna,
wiem że zdania są podzielone dlatego ja kupiłam dwie różne i sobie sprawdzę. Prawdopodobnie nie będzie zbytniej różnicy, a wtedy będę kupowac te, które akurat będą w promocji - taki mam cichy, perfidny plan - zobaczymy czy się uda. :-D

Miłego dzionka
Clue

reklama
Dziewczyny, czy Wy macie ciepłe czapeczki dla maleństw?
Nie mam pojęcia jaki rozmiar kupowac dla takiego noworodka, może po USG będę znała rozmiar główki ale nie wiem czy zdążę przed porodem.

Ja kupilam ciepla czapeczke w rozmiarze 62,poprosilam zeby mi pokazala i wybralam tak miejwiecej,a po zatym mam kilka bawelnianych,jestem starej daty i bede zakladac 2 czapeczki,bawelniana i cieplejsza,wracajac do tematu pieluch to mi znajoma powiedziala ze ona jak jej maly mial prawie miesiac zaczela kupowac pieluchy firmy tesco,takie w fioletowym opakowaniu i jest zadowolona,niewiem jak to bedzie z kasa ale jak sie sprawdza to tez na takie tansze sie przerzuce.;-)

A co do pampersów to 1 faktycznie tylko w małych paczkach sprzedają, sprawdzałam na ich stronie.
Ja zaopatrzylam się w dwie paczki jedynek.

A muszę sie wam pochwalic, że wygrałam wielki zestaw pieluszek i chusteczek nawilżajacych Huggies :-).
W środy na I programie TVP o 15.45 jest taki program "między mamami" , jest konkurs że można wysłac sms z hasłem i szansa na wygranie produktów Huggies lub Oilatum( w każdym odcinku). Zadzwonili do mnie po tygodniu z pytaniem kontrolnym - kiedy obchodzi sie dzień dziecka?:rofl2: no i mam po 3 duuuże paczki z każdego rozmiaru i 12 paczuszek chusteczek nawilzających :happy2:.
Troszkę obdarowałm już moje koleżanki ktore mnie odwiedziły rano akurat z pieluchowymi dzieciaczkami a reszta dla synusia :-).No i ta paczka przyszła dzisiaj taka wielka akurat w moje urodzinki:-)

dombar moze dobra passa wciaz trwa, zagraj w toto lotka:-D:tak:, a moze to Rysiu juz takie szczescie przynosi:-);-). Gratulacje i przesylam wirtualne Sto Lat z okazji urodzin!!!!:rolleyes2:

reklama
Ja też stwierdziłam że poeksperymentuję i kupiłam paczkę Pampersów 1 i paczkę Bella Happy bo mają wycięcie na pępuszek.Następne pewnie będą Huggiesy, ale też słyszałam same dobre opinie na temat tych fioletowych pieluszek z Tesco i tych z Biedronki również, no i jeszcze te z Rossmanna są dobre.Zobaczymy jak to będzie z uczuleniami i wtedy pewnie zdecydujemy się na najbardziej ekonomiczne.

dombar gratuluję wygranej, mnie się kiedyś udało trafić czwórkę w totka ale zgubiłam kupon ;-) I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! :-)
clue
ja kupiłam i czapeczkę i szaliczek w rozmiarze 62 ale gdyby była za duża to założę cieńszą i kapturek od kombinezonu

Do góry