reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

No co Ty ANUTKA - dlaczego mialabym sie gniewac....:sorry2: Maluj ile wlezie :-D:tak:
FABIAN - ta wanienka owszem bardzo ladnie sie prezentuje.....ale ja mysle ze najpraktyczniejsza jest wanienka zwykla, prosta, taka najbardziej tradycyjna ;-)

reklama
Kobietki, a czy sprawdzałyście ile te leżaczki z Fisher Price'a kosztują w sklepach. Cena ok. 130 zł jest w porządku, ale koszty przesyłki - 50 zł. Ja jestem na razie uziemiona w domu i nie mogę sprawdzić, ale pewnie na allegro jest i tak taniej.

dzięki wielkie za porady, to moje pierwsze dziecko więc nie wiem co jest praktyczne a co nie, w każdym bądź razie muszę rozejrzeć się z a inną wanienką, pozdrawiam

A ja już kupiłam te koszulki do karmienia a w zasadzie zwykłe koszulki tyle że odpinane guziki mają więc je zaadoptuje do wiadomych funkcji...
co do wanienki to będziemy kupować standardowa zastanawiamy się tylko nad stojakiem... ale przyznam że średnio się za tą wannę zabieram:zawstydzona/y: i jeszcze pewnie M sam po nią pojedzie bo ja jakoś siły na chodzenie po sklepach nie mam:-(

czesc Mamuski ja wanienke stawialam na pralce najbardziej stabilny stojak jaki mialam w domu bo mam drewniane podlogi to balam sie ze je bede zalewac jak bede kapac malego w pokoju pozatym w lazience bylo cieplej , wybaczcie pisze troche bez sensu ale drugim uchem slucham L. Kczynskiego i mnie nieco wytranca z rownowagi.... a co do cen fotelikow to trzeba polowac 50zl za przesylke to przegiecie rozumiem jak by to lecialo z USA ale na terenie polski?? przesada..... milego wydawania kasy.....hihihihihihi;-)

Ja tez mam taka najzwyklejsza wanienke, i mysle ze taka bedzie najlepsza.
A ja dzis zaopatrzylam sie w podklady poporodowe, majtki jednorazowe i bawelniane i w 2 biustonosze, mam nadzieje ze po porodzie beda dobre, a moja mamusia ma dzis kupic pieluchy tetrowe i kocyk, i wszystko mam.
A zapomnialam, wczoraj jak bylam w aptece to chcialam kupic spirytus 70%, to babka do mnie ze to jest na recepte i ze w szpitalu mi dadza taka recepte, prawda to???

MADZIK - kup sobie w monopolowym normalny spirytus....rozciencz go z woda przegotowana w proporcjach 2:1 (2 czesci spirytusu, 1 czesc wody)...........to bedzie dokladnie to samo ;-)

reklama
jak poprosisz Madzik to faktycznie dadza ci spirytus medyczny na recepte jest tanszy niz w monopolowym ... ale chyba najlatwiej zrobic tak jak Anetka napisala ja wogle sie nie bawie w rozcienczanie.... ?! wola kazdej z nas milej zabawy w malego chemika:tak::-D

Do góry