reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Wczoraj wpadła do mnie szwagierka i przywiozła dwie torby ciuszków. na szczęście takich większych od pół roku do dwóch lat. Strasznie się cieszę, bo malutkich rzeczy mam mnóstwo a większe na pewno się przydadzą:tak:

reklama
jestescie kapitalne z tymi zapieciami dla mnie zawsze czarna magia jest regulacja pasow bo jak chce poluzowac to je zaciskam i na odwrot ,,,,, super latwe montowanie maja zazwyczaj te pierwsze foteliki potem te wieksze to dopiero koszmar..... :baffled: ja jak mam przekladac to mlodego poprostu przepianm pasami z auta bo mam taka mozliwosc i musi strczyc bo nie mam sily sie wyginac i meczyc w przekladanie....:dry::dry::dry::dry: test dla mam ja wozlilam codziennnie malego od 5m-ca do mojej mamy wiec przerobilam foteliki.. fuj ciekawe kiedy sie ktos na to wkurzy a czy kupilyscie juz lezaczki ?? ja nie moge sie zdecydowac :sorry2:

a jeszce zapraszam serdecznie 10-12 .10.2008 na targi zabawek w lodzi juz musze szykowac kase od dziadkow i pradziadkow bo mi budzetu napewno nie strczy na zabawki .... :baffled::baffled: ale zapowiada sie fajnie tylko musze isc bez synka bo tak to jzu tylko ciezarowke pod hale musze zamowic...:dry::cool2:

Antila - ale super niespodziankę zrobiła Ci szwagierka :tak:!
Lucyann - ja jeszce nie kupiłam, ale napewno kupię i myślę że zdecyduję się na taki który pokazywała Aneta i Martnag - Fishera.
Anutka - super wózeczek!
Martynag - ty też masz fajniutki (lubie taki kolorek). A dlaczego nie zdecydowałaś się na buzza?

Asteria ja poluje po aukcjach lub po komisach i zeby kupic to cos musi mnie powalic a po mojm malym wiem ze lezaczek fajna sprawa my tamten zesmy zepsuli baraszkujac wiec zakup od nowa.... ale zastanow sie czasem naprawde byl bardzo pomocny bo maly nie sposzcal mnie z oczu

Lucyann domyslam sie ze fajna sprawa tyle ze ja nie mam wlasnego mieszkanie tylko mieszkam z tesciami, juz jest ciasno i nie ma gdzie upychac tych podstawowych rzeczy dla maluszka...:-( jak by nie bylo mamy tylko dla siebie 10,5 m2 (nasz maly pokoik) tak wiec staram sie ograniczyc takie zakupy :-(

Witam serdecznie w ten piękny niedzielny poranek :-)
Ja byłam ostatnio na zakupach i kupiłam dla siebie 2 koszule :-) i dla maluszka trochę kosmetyków, nie wiele ale zawsze coś :-);-). Wczoraj byliśmy z mężem zakupić łóżeczko wanienkę i inne większe rzeczy, ale hurtownia w której mielimy to kupić miała remont :wściekła/y: jak pech to pech :eek:

Kiriam: bo budzet mi na to nie pozwolil i sie nie oplacalo, bo nowy kosztowal ok. 3000zloty ze wszystkim, a za uzywamy zyczyli sobie po ponad 2000zloty, a ten wozeczek bardzo mi sie podoba :-)

reklama
Martynag - ja też uważam że ponad 3 tys to przegięcie o 2 tys za używany :confused: to już nie wspomnę.... Fajny wózeczek ale u nas jeszce cena nie ta!
Ja też zastanawiałam się nad buzem ale cena + las za oknem przesądziły o wyborze wózeczka terenowego :tak:.
Pozdrawoam serdecznie!

Do góry