reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja kupowałam pieluchy tetrowe 80*80 i mniejsze oraz pieluchy flanelowe u tego użytkownika.
Pieluchy,Pieluszki tetrowe 80x80 10szt CENOWY HIT! (436440392) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze sporo rzeczy u niego kupiłam i wszystko było ok.
Za przesyłkę raz zapłaciłam więc się bardziej opłaciło niż zakup 5 pieluszek za 23 zeta.

Mam nadzieje, że nikt nie posądzi mnie o reklamę użytkownika. Nie mam z nim nic wspólnego poza kilkoma udanymi transakcjami :-)
Pozdrawiam
Clue

A ja kupowałam ostatnio pieluchy tetrowe za grosze i też w Auchan. Ale to nie były firmowe, tzn firma Auchan...

Wydawało mi sie że też biorę te najtańsze bo były oznaczone taką rączką i napisem produkt polski, więc albo dałam sie oszukac albo w moim miescie tego dnia walneli sobie taką właśnie cenę :wściekła/y: No cóż mam nauczkę ....

Pieluchy tetrowe tez chyba bede na allegro zamawiac, bo u mnie w sklepie dziecinnym jedna pielucha kosztuje 2,70, masakra. W koncu przyszedl nam kombinezon i pajacyki, a dzis poszalalam i kupilam sporo bodziakow dla maluszka

Icedal zaskoczyłaś mnie tymi pieluchami z Auchan bo ja w Smyku za 6 zapłaciłam niecałe 26zł więc wychodzą taniej niż te Twoje, a nie są takie całkiem zwykle tylko z delikatnym wzorkiem... a białe w tesco widziałam na sztuki tylko nie pamiętam w jakiej były cenie...
Hanuś nie widać zdjęć:confused:

Ostatnia edycja:
Niki ja pieluszki tetrowe kupowałam na zwykłym sraganie na rynku po 1,95za szt...:-D
A przy okazji też chciaklam powiedzieć że nie mogę zobaczyć zdjęc Hanusi :no:. Myślałam że może tylko ja, ale jeśli Niki też nie może to Hanuś spróbój raz jescze bo jestem bardzo ciekawa tych twoich cudeniek :tak:

Niki ja pieluszki tetrowe kupowałam na zwykłym sraganie na rynku po 1,95za szt...:-D
A przy okazji też chciaklam powiedzieć że nie mogę zobaczyć zdjęc Hanusi :no:. Myślałam że może tylko ja, ale jeśli Niki też nie może to Hanuś spróbój raz jescze bo jestem bardzo ciekawa tych twoich cudeniek :tak:
Już poprawione;-)

Ja dzis widzialam sie z mama a ta w drzwiach stała z wielka reklamowka...
i co sie okazalo ze w niej jest? spioszki, pajacyki, bluzeczki, kaftaniki a nawet komplet do chrztu - wszytski rzeczy jak by nowe... a co sie pozniej okazalo... ze wszystkie uciuszki to po mnie i po moim bracie...

reklama
Witam :)

Nie wiem dlaczego te zdjęcia się nie pokazują. Już chyba z 5 razy edytowałam wpis. Spróbuję teraz tutaj, ale nie wiem o co chodzi... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i d...... Nie pokażą się i tyle, czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego??? Zgłupiałam już... :zawstydzona/y::baffled::confused:

Kocyk :tak:

my.php

Załączniki

• DSC00029.jpg
    DSC00029.jpg
    290 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Do góry