Moja Siostra uzywala zwyklej wanienki do ktorej dokupila wklad z gabeczki. Gabka po pewnym czasie sie rozwalila - wiadomo. Teraz Wiktoria kompie sie w brodziku. Wykladamy go recznikami, pod glowke recznik i Niunia jest w niebie kiedy nad soba widzi swiatelka, a na dodatek moze sobie chlapac nozkami i raczkami
reklama
monik75
Mama Mai i Oskarka
Martynaag je też kupiłam taki polarek. Tylko że my kupiliśmy ten niebieski niby dla chłopczyka, ale kto powiedział że dziewczynki w niebieskie rzeczy nie wolno ubierać Tak bardzo nak się podobał. Była też śliczna różowa sukieneczka z polarku. Kupimy ją następnym razem
Antilko superowe te ciuszki :-)
Ja muszę jeszcze pajacyków i śpioszków nakupować, bo na razie to mam tylko jedne śpioszki i ani jednego pajacyka
Ja muszę jeszcze pajacyków i śpioszków nakupować, bo na razie to mam tylko jedne śpioszki i ani jednego pajacyka
żaneta28
Fan(ka)
ja wczoraj byłam na zakupach, ale dla maluszka niec nie kupiłam, mysle że na takie konkretne zakupy wybiore sie pod koniec sierpnia na poczatku wrzesnia....zrobiłam za to zakupy dla Olusia ....koszulki za 9 zł w 5-10-15 :-):-)
nik_i
Entuzjast(k)a
Monik jak chodzi o tą polarkową z żyrafą i z body na długi rękaw to moja mama ją kupila jest słodziudka a ten niebieski z osiołkiem jak już wcześniej pisałam bardzo mi się podoba i pewnie się skuszęMartynaag je też kupiłam taki polarek. Tylko że my kupiliśmy ten niebieski niby dla chłopczyka, ale kto powiedział że dziewczynki w niebieskie rzeczy nie wolno ubierać Tak bardzo nak się podobał. Była też śliczna różowa sukieneczka z polarku. Kupimy ją następnym razem
nik_i
Entuzjast(k)a
Witam
ja dla odmiany kupiłam sobie dzisiaj w H&M spodnie dla siebie;-) nie mogłam się zdecydować i kupiłam takie ala bojówki tylko bez tych wszystkich kieszeni i klasyczne jeansy, teraz pogoda mi już nie straszna bo w zasadzie miałam tylko spódniczki i sukienki więc jak ostatnio pogoda się popsuła to miałam problem "w co się ubrać" teraz problem rozwiązany bo więcej spodni do końca mi nie potrzeba chyba że coś fajnego w jakiejś promocji znajdę.
ja dla odmiany kupiłam sobie dzisiaj w H&M spodnie dla siebie;-) nie mogłam się zdecydować i kupiłam takie ala bojówki tylko bez tych wszystkich kieszeni i klasyczne jeansy, teraz pogoda mi już nie straszna bo w zasadzie miałam tylko spódniczki i sukienki więc jak ostatnio pogoda się popsuła to miałam problem "w co się ubrać" teraz problem rozwiązany bo więcej spodni do końca mi nie potrzeba chyba że coś fajnego w jakiejś promocji znajdę.
żaneta28
Fan(ka)
dzisiaj dostałam 2 reklamówki body, spiochów i pajacyków....przebiore to co sie przyda reszte na strych.....:-):-):-)
A
aOLA
Gość
hej
po pierwsze gratuluje przyszłym mamą a po drugie..mam coś na handelek;-)
1. gondolka do wózka MUTSY (beżowa w bardzo dobrym stanie za bardzo mało kaski-cena do obgadania-zdjęcia na maila)
2.zestaw ubranek dla córci 62-68 w większości H&M (aukcje mogę zakończyć wcześniej) prawie wszystko kupione w Holandii
zestaw dla niej jesień H&M BCM 62-68 GRATISY (400439575) - Aukcje internetowe Allegro
zainteresowane mamuśki proszę o kontakt na PW lub gg 4470823 Ola
po pierwsze gratuluje przyszłym mamą a po drugie..mam coś na handelek;-)
1. gondolka do wózka MUTSY (beżowa w bardzo dobrym stanie za bardzo mało kaski-cena do obgadania-zdjęcia na maila)
2.zestaw ubranek dla córci 62-68 w większości H&M (aukcje mogę zakończyć wcześniej) prawie wszystko kupione w Holandii
zestaw dla niej jesień H&M BCM 62-68 GRATISY (400439575) - Aukcje internetowe Allegro
zainteresowane mamuśki proszę o kontakt na PW lub gg 4470823 Ola
żaneta28
Fan(ka)
Kolejna dostawa ubranek - mam juz spiochów i pajacyków dość....:-):-):-) chyba nic nie bede musiała kupować jak tak dalej pójdzie....:-):-):-)
reklama
Przeklejam linka do strony naszego forum, która w choc w minimalnym stopniu mi pomogla :-) Są to opinie już obecnym mam na temat niektórych rzeczy dla dzidzi, które niepotrzebnie bądź potrzebnie nabywamy podczas zakupowego szaleństwa. Może sie przyda.
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/rzeczy-kupione-niepotrzebnie-5004/
Pozdrawiam serdecznie,
Clue
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/rzeczy-kupione-niepotrzebnie-5004/
Pozdrawiam serdecznie,
Clue
Podziel się: