reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Moja Siostra uzywala zwyklej wanienki do ktorej dokupila wklad z gabeczki. Gabka po pewnym czasie sie rozwalila - wiadomo. Teraz Wiktoria kompie sie w brodziku. Wykladamy go recznikami, pod glowke recznik i Niunia jest w niebie kiedy nad soba widzi swiatelka, a na dodatek moze sobie chlapac nozkami i raczkami :)

reklama
Martynaag je też kupiłam taki polarek. Tylko że my kupiliśmy ten niebieski niby dla chłopczyka, ale kto powiedział że dziewczynki w niebieskie rzeczy nie wolno ubierać :-D Tak bardzo nak się podobał. Była też śliczna różowa sukieneczka z polarku. Kupimy ją następnym razem :tak:
Antilko superowe te ciuszki :-)
Ja muszę jeszcze pajacyków i śpioszków nakupować, bo na razie to mam tylko jedne śpioszki i ani jednego pajacyka:eek:

ja wczoraj byłam na zakupach, ale dla maluszka niec nie kupiłam, mysle że na takie konkretne zakupy wybiore sie pod koniec sierpnia na poczatku wrzesnia....zrobiłam za to zakupy dla Olusia ....koszulki za 9 zł w 5-10-15 :-):-)

Martynaag je też kupiłam taki polarek. Tylko że my kupiliśmy ten niebieski niby dla chłopczyka, ale kto powiedział że dziewczynki w niebieskie rzeczy nie wolno ubierać :-D Tak bardzo nak się podobał. Była też śliczna różowa sukieneczka z polarku. Kupimy ją następnym razem :tak:
Antilko superowe te ciuszki :-)
Ja muszę jeszcze pajacyków i śpioszków nakupować, bo na razie to mam tylko jedne śpioszki i ani jednego pajacyka:eek:
Monik jak chodzi o tą polarkową z żyrafą i z body na długi rękaw to moja mama ją kupila jest słodziudka:blink: a ten niebieski z osiołkiem jak już wcześniej pisałam bardzo mi się podoba i pewnie się skuszę:sorry:

Witam
ja dla odmiany kupiłam sobie dzisiaj w H&M spodnie dla siebie;-) nie mogłam się zdecydować i kupiłam takie ala bojówki tylko bez tych wszystkich kieszeni i klasyczne jeansy:cool2:, teraz pogoda mi już nie straszna bo w zasadzie miałam tylko spódniczki i sukienki więc jak ostatnio pogoda się popsuła to miałam problem "w co się ubrać":sorry: teraz problem rozwiązany bo więcej spodni do końca mi nie potrzeba chyba że coś fajnego w jakiejś promocji znajdę:-p.

hej
po pierwsze gratuluje przyszłym mamą a po drugie..mam coś na handelek;-)
1. gondolka do wózka MUTSY (beżowa w bardzo dobrym stanie za bardzo mało kaski-cena do obgadania-zdjęcia na maila)
2.zestaw ubranek dla córci 62-68 w większości H&M (aukcje mogę zakończyć wcześniej) prawie wszystko kupione w Holandii
zestaw dla niej jesień H&M BCM 62-68 GRATISY (400439575) - Aukcje internetowe Allegro

zainteresowane mamuśki proszę o kontakt na PW lub gg 4470823 Ola

Ja po Usg zaszalałam i oto kolejne zakupy. Już mogły być różowe:-DDodam, że wszystko w ramach letniej wyprzedaży. Za wszystko zapłaciłam 85 zł

reklama
Do góry