reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Doxa - zobacz w innym, ja widziałam wczoraj czy w sobotę całkiem sporo ubrań, może w jakimś innym sklepie jeszcze znajdziesz.
Natalia dzis dostała zimowe buty, szczęśliwie moja mama była w sklepie i były fajne, bo do przedszkola poszła dizś w cieniutkich kozaczkach, brrr.
Natalia dzis dostała zimowe buty, szczęśliwie moja mama była w sklepie i były fajne, bo do przedszkola poszła dizś w cieniutkich kozaczkach, brrr.
Doxa
Fanka BB :)
Byłam wczoraj z koleżanką na zakupach, nie powiem, parę rzeczy sobie i mężowi (to był główny plan) wzięłam. Ale najlepszy był koniec. Weszłam do Esprita po upatrzoną bluzę dla męża, a wyszłam z dwoma nowymi torebkami dla siebie :-) Dodam, że tydzień wcześniej właśnie kupiłam nową :-) Szaleństwo jakieś! Koleżanka śmiała się, że będę miała na cały rok! Aaa bluzę mężowi też wzięłam, żeby nie było!
drzewko
Fanka BB :)
Doxa ja tez kocham torebki, dawno juz sobie żadnej nie kupiłam, hmmm..
A więc też byłam ostatnio na zakupach. Weronika ma dosłownie fioła na punkcie butów, znosiła mi wszystkie a kiedy powiedziałam że przecież ma juz lakierki, powiedziała że ma czarne i potrzebne jej są inne kolory i czy ja na prawdę TEGO nie rozumiem. Chciałam jej kupić spodnie ocieplane, w końcu wyszłyśmy z H&M z zestawem skrzydeł.
A więc też byłam ostatnio na zakupach. Weronika ma dosłownie fioła na punkcie butów, znosiła mi wszystkie a kiedy powiedziałam że przecież ma juz lakierki, powiedziała że ma czarne i potrzebne jej są inne kolory i czy ja na prawdę TEGO nie rozumiem. Chciałam jej kupić spodnie ocieplane, w końcu wyszłyśmy z H&M z zestawem skrzydeł.
reklama
Podziel się: