reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

A my własnie kupiłysmy emu :-D. ale dlatego, że mam dość zapinania wąskich butów ( mimo,że dodatkowo sznurowane) na grube łydki Nadusi.;-)aż sobie paluchy pozdzierałam.;-)

reklama
a w h&m byłam przed sylwestrem i nic kompletnie nie ma ciekawego,kupiłyśmy tylko spódniczkę srebrzysta na sylwestra.

Byłam wczoraj w Mothercare ... myślałam, że sklep likwidują, puste półki :-) Okazało się, że zaraz po Świętach mieli (jeszcze mają) wyprzedaż 50% - sklep wyczyszczony, zostało trochę tylko dla niemowlaków :-(

Doxa - zobacz w innym, ja widziałam wczoraj czy w sobotę całkiem sporo ubrań, może w jakimś innym sklepie jeszcze znajdziesz.

Natalia dzis dostała zimowe buty, szczęśliwie moja mama była w sklepie i były fajne, bo do przedszkola poszła dizś w cieniutkich kozaczkach, brrr.

Byłam w Arkadii i w WP, dla chłopców 3-4 latka nie ma prawie nic, kupiłam skarpetki i 1 bluzkę :-(.

Magdusiek ,nasze kozaki nowe to chyba nie emu,tylko Futrzaki ... takie super ciepłe...może alaska się nazywają? ;-)

Byłam wczoraj z koleżanką na zakupach, nie powiem, parę rzeczy sobie i mężowi (to był główny plan) wzięłam. Ale najlepszy był koniec. Weszłam do Esprita po upatrzoną bluzę dla męża, a wyszłam z dwoma nowymi torebkami dla siebie :-) Dodam, że tydzień wcześniej właśnie kupiłam nową :-) Szaleństwo jakieś! Koleżanka śmiała się, że będę miała na cały rok! Aaa bluzę mężowi też wzięłam, żeby nie było!

Doxa ja tez kocham torebki, dawno juz sobie żadnej nie kupiłam, hmmm..
A więc też byłam ostatnio na zakupach. Weronika ma dosłownie fioła na punkcie butów, znosiła mi wszystkie a kiedy powiedziałam że przecież ma juz lakierki, powiedziała że ma czarne i potrzebne jej są inne kolory i czy ja na prawdę TEGO nie rozumiem. Chciałam jej kupić spodnie ocieplane, w końcu wyszłyśmy z H&M z zestawem skrzydeł. :-D

reklama
O no prosze nie powiecie mi, ze tylko ja mam fiola na punkcie torebek. Ja juz marze o kolejnej, teraz duzo wyprzedazy wiec napewno cos sobie sprawie;-)

Do góry