reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Kasiu - to ja chyba jutro wejdę do auchan i poszukam tych stempli. Zachęciłaś mnie, dzieki. I Doxę namówię ;-)

reklama
Magdusiek dzięki, że szukałaś tych stempli, byłam ostatnio w REAL, tam są chyba tony zabawek, nie wiem jak można w czymś takim w ogóle cos znaleźć, i strasznie sie juz zaczyna robić w tych supermarketach, brrr...
Efunia pisałaś chyba kiedys o jakimś zestawie do karaoke, zaglądałam na allegro ale dużo tego i nie wiem...Ide na kawe bo spać mi się chce. Dlaczego wszystkie dobre filmy w TV lecą dopiero około północy??:baffled:

drzewko to nie zestaw.
to zwykły magnetofon taki z mikrofonem.
kupiłam tymkowi kiedyś na allegro. coś takiego.
tymek ostro beatboxuje do mikrofonu :-)
493038083

a tymek ostatnio bardzo chce koraliki.
takie do nawlekania.
mają w przedszkolu i bardzo dobrze sobie z nimi radzi.
ale chyba sobie odpuszczę, ze względu na zoskę.
kupilismy mu na święta grę o wiewiórkach i tam są tez takie małe kuleczki, no i mam zagwozdkę czy w ogole to dawac.
ale moze zostawimy u dziadków, bedzie grał jak sam pojedzie do nich.

reklama
Do góry