reklama
drzewko
Fanka BB :)
Magdusiek dzięki, że szukałaś tych stempli, byłam ostatnio w REAL, tam są chyba tony zabawek, nie wiem jak można w czymś takim w ogóle cos znaleźć, i strasznie sie juz zaczyna robić w tych supermarketach, brrr...
Efunia pisałaś chyba kiedys o jakimś zestawie do karaoke, zaglądałam na allegro ale dużo tego i nie wiem...Ide na kawe bo spać mi się chce. Dlaczego wszystkie dobre filmy w TV lecą dopiero około północy??
Efunia pisałaś chyba kiedys o jakimś zestawie do karaoke, zaglądałam na allegro ale dużo tego i nie wiem...Ide na kawe bo spać mi się chce. Dlaczego wszystkie dobre filmy w TV lecą dopiero około północy??
a tymek ostatnio bardzo chce koraliki.
takie do nawlekania.
mają w przedszkolu i bardzo dobrze sobie z nimi radzi.
ale chyba sobie odpuszczę, ze względu na zoskę.
kupilismy mu na święta grę o wiewiórkach i tam są tez takie małe kuleczki, no i mam zagwozdkę czy w ogole to dawac.
ale moze zostawimy u dziadków, bedzie grał jak sam pojedzie do nich.
takie do nawlekania.
mają w przedszkolu i bardzo dobrze sobie z nimi radzi.
ale chyba sobie odpuszczę, ze względu na zoskę.
kupilismy mu na święta grę o wiewiórkach i tam są tez takie małe kuleczki, no i mam zagwozdkę czy w ogole to dawac.
ale moze zostawimy u dziadków, bedzie grał jak sam pojedzie do nich.
moje duże maluchy tez takie miały magnetofony i bawiły się... tylko teraz problem z kasetami;-) aleMati miał jeszcze taki mikrofon stojący i ten był super. Jeszcze niedawnopałętał się po domku.
A ja przeglądając allegro wpadłam na coś takiego i też mi się podoba
Kolejka na baterie+klocki 93el. kufer do DUPLO (488675822) - Aukcje internetowe Allegro
A ja przeglądając allegro wpadłam na coś takiego i też mi się podoba
Kolejka na baterie+klocki 93el. kufer do DUPLO (488675822) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
widziałam u Nadulki w przedszkolu misia zrobionego z tego czegoś . Super wyglądał, tylko nie wiemczy się rzeczywiście super lepił.
PLASTOPIANKA - tego jeszcze nie było!!! SUPER HIT (493905081) - Aukcje internetowe Allegro
PLASTOPIANKA - tego jeszcze nie było!!! SUPER HIT (493905081) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: