reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

w poniedziałek kupiłam swojej chrzesnicy taki magnetofon tylko na 2 mikrofony. Świetna sprawa! A kasety kupilismy w sklepie AGD/RTV. Zuzi palnuję kupić mikrofon o którym pisze Kasia. Bo koncerty mi w domu urządza to powinna być zadowlona. :-)

reklama
no to ja chyba te mikrofony na żywo muszę zobaczyć. Kasiek74 fajne te kuleczki, a one tak wystkie razem są czy sie odrywają, bo się zastanawiam czy nie byłyby wspaniałą pożywką dla Filka..
kolejka fajna, fajną tez widziałam w tchibo.

nie mam pojęcia jak i co. widziałam tylko ulepionego z tego misia i zastanawiałam się komu się chciało tyle groszków zlepić ? :-D i jak ? aż odkryłam,że to jakis materiał plastyczny...

ja dzis zakupiłam dla Nadulki piżamkę ( oczywiście z Kopciuszkiem), 3 podkoszulki i 2 pary rajstop. jakoś z wielu rzeczy nagle wyrosła. A i jeszcze spodnie rybaczki i nowe buty. Sobie kupiłam sweterek.

reklama
Ja Natalce powinnam kupić zimowe buty, ale jakoś nie bardzo mi się podobają. Z ciepłych ma emu, ale one sa na chwilę, a nie na długi spacer czy do przedszkola chyba we wtorek po pracy rzucę się w sklepy...
Rajstopy dzis oglądałam w H&M ale były same alo za wielkie, albo za małe. Albo ja tak zakupy robię ;-)
Mnie Kamil spodnie kupił :-) i sobie kilka rzeczy.

Do góry