reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Kasiek74 my też mamy nową, LG. Ale ma chyba 2 m. Super jest bo ma taką oddzielną szufladę na wędlinę, możesz oddzielnie ustawiać temperaturę. Poza tym trzy szuflady w zamrażarce, kostkarka ale bez dołączenia wody. I ma bajerancki niebieski wyświetlacz, ja lubię takie kiczowate rzeczy...:tak:

reklama
A nam dalo sie wczoraj kupic buty sportowe, rozmiary zostaly juz tylko duze, na szczescie trafilam na ostatnia pare.

relacja z zakupów:
posżłam kupić sobie buty, marynarkę, jkaies pierdoły typu rajstopy
Zuzi rajstopki, buciki, czapeczke

wróciłam z gofrem z bitą śmietaną w ręce!

A mnie czeka wesele w lecie i musze jakas kiecke kupic. No i mojemu malemu mezczyznie myslalam kupic garniaka tylko nie widzialam razem z marynarka tylko kamizelka. Musi jakos wygladac elegancko bo bedzie miec specjalna funkcje;-) No i powiedzcie mi czy widzialyscie w sklepach i jakich takie eleganckie buty na 26? Ja widzialam tylko od 30 chyba i to takie jakies brzydkawe. Dajcie namiary jak trzeba bedzie to sie wybiore do W-wy nawet;-)

Natalia czapkę i chusteczkę na szyję :-) PO cichu kupiłam jeszcze zestaw modeliny, ale póki co mam w samochodzie. A od pradziadków dostała regalik :-) Usnęła, zdziwi się jutro jak otworzy oczy.

reklama
Magdusiek a ja mysłałam że dzisiaj było świeto pradziadka a nie Natalki ;-) Swoją drogą wszystkiego najlepszego dla niego! Piękny wiek!!

Do góry