reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Efunia
też grzebię w allegro często i dużo rzeczy tam upolowałam
ale nie ma jak pomacać w sklepie

a ten drugi zestaw to chyba jednak nie okazja, bo dziewczyna pisze, że w artość zestawu w sklepie to 34 zeta, ona ma to za 26 + koszty wysyłki, więc... ::)

reklama
teba no, ale nie wiem w jakim sklepie... ja policzyłam i wyszło mi blisko 40 złotych... :) ale mnie nie wszystko jest stamtąd potrzebne, wiec i tak sie nie skusze...
nie wiem co ja bym zrobiła bez allegro :)
nawet przyjaźnie przez nie nawiązałam ;D

ja bede chciała chrzcić na wiosnę. zobaczymy co z tego wyjdzie.
Orzeszku mnie pan w sklepie powiedział, ze smoczek wybiera sobie sama dzidzia. :) Ja tez kupiłam ten z Aventu. Mój bratanek uwielbia te kauczukowe. Ostatecznie to nie fortuna wiec trzeba bedzie szukać. Podobno powinno sie szukac potem podobnego kształtu do butelek. Ale to tylko teoria.
Magdusiek nie martw sie na zapas tylko szukaj fanego ksiedza, albo zakonnikow najlepiej Franciszkanow.

macie racje z tymi smoczkami, trzeba bedzie poprobowac, wole dawac malej smoka ( mimo znanych mi perfekt zagrozen ortodontycznych) niz ja przekarmiac uspakajajac piersiakiem ;)

a muszę Ci Orzeszku powiedzieć, ze mam taki sklep ze facet tam pracujący jest tak super poinformowany i kompetentny, ze niektore babki mogłyby sie od niego uczyć ( ma malutkie dzieciątko) ;D ale masz racje to fajnie brzmi ;D

Co do chrztu tomoj brat jest w malzenstwie tylko po slubei cywilnym, bo jego zona juz jest po rozwodzie i jak poszli do ksiedza to ksiadz na to a co dziecko jest temu winne. I z tego co ja msylalam ze przeciesz nie mozna chrztu odmowic, czasem ta nasza religja mnie dopbija.

mnie religia nie dobija... mnie dobijają "czarni"... jeden na tysiąc to prawdziwy ksiądz, reszta... nie będe się wyrażać, bo nie warto..

efunia pisze:
teba no, ale nie wiem w jakim sklepie... ja policzyłam i wyszło mi blisko 40 złotych... :) ale mnie nie wszystko jest stamtąd potrzebne, wiec i tak sie nie skusze...
nie wiem co ja bym zrobiła bez allegro :)
nawet przyjaźnie przez nie nawiązałam  ;D

Efunia, no ta kobitka tak napisała, bo ja jeszcze za kosmetykami nie biegałam ;)

też lubię allegro, mam już masę przeprowadzonych transakcji i tylko parę niemiłych zdarzeń
właśnie odebrałam z poczty pajaca, którego kupiłam na allegro ostatnio

reklama
Do góry