reklama
Teddy
Październikowa mać
Lindsay, Ty sie nie zalamuj, tylko po prostu uwazaj przy uzytkowaniu... jak nie bedziesz szarpac za nia i opierac calego ciezaru to powinno byc oki...
w koncu gdyby to byl taki feler absolutny, to nie dopuszczono by tego do sprzedazy...
sam fakt wypadania raczek moze byc wina uzytkownikow...
w koncu gdyby to byl taki feler absolutny, to nie dopuszczono by tego do sprzedazy...
sam fakt wypadania raczek moze byc wina uzytkownikow...
Orzech
Fanka BB :)
Karen my kiedys pojechalismy pod sklep samochodem i przymierzalismy ile zajmuje w bagazniku zlozony wozek.To dobry sposob, sama bylam zdziwiona, jakie sa roznice. Mimo tego, ze mamy ogromne kombi to szkoda miejsca na przestrzen miedzy stelarzem wozka bo do bagaznika bedzie jeszcze duzo innych rzeczy do wziecia, wiec miejsce jest cenne.
Wlasnie dlatego zdecydowalismy sie na to, zeby jak najszybciej kupic na wiosne sportowy zgrabny skladany wozeczek
Wlasnie dlatego zdecydowalismy sie na to, zeby jak najszybciej kupic na wiosne sportowy zgrabny skladany wozeczek
No i to jest chyba najlepsza metoda na kupinie dobrego wózka.I tak jak piszesz również myślałam o czymś lekkim np jakiejś parasolce na wiosnę ale problem w ógóle kupić wózek głęboki same wielofunkcyjne a po co mi jakaś ciężka spacerówa...?
widzę , ze wiele z nas chce wymienić gondole potem na coś lekkiego ja podobnie jak Orzech mam kombi, ale mój wozek zajmuje prawie cały bagażnik i póki bede w domu to ok, bo i tak wiekszosć czasu bede na spacerach u mamy ( swieze powietrze !) wiec nawet nie bede go wnosić do domu ( bo chyba bym kregosłup straciła). ale potem obowiązkowo cos lekkiego!
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Nie śmiejcie się ze mnie gośno :-)
Jutro w końcu odbieram łóżeczko Radek II z funkcją kołyski w kolorze teak. Cieszę się, że ten zakup jest już za mną. Jestem strasznie niezdecydowana i to mnie strasznie denerwuje !!! Cały czas obstawiałam za Radkiem VII, a w końcu jest Radek II.
Doxa- a Ty już coś kupiłaś?
Widzę, że wózki to temat rzeka :-) dobrze, że mnie on nie dotyczy. Ja od samego poczatku zdecydowana byłam na gondolę, a dopiero na wiosnę pomartwię się o jakąś funkcjonalną spacerówkę :-)
Jutro w końcu odbieram łóżeczko Radek II z funkcją kołyski w kolorze teak. Cieszę się, że ten zakup jest już za mną. Jestem strasznie niezdecydowana i to mnie strasznie denerwuje !!! Cały czas obstawiałam za Radkiem VII, a w końcu jest Radek II.
Doxa- a Ty już coś kupiłaś?
Widzę, że wózki to temat rzeka :-) dobrze, że mnie on nie dotyczy. Ja od samego poczatku zdecydowana byłam na gondolę, a dopiero na wiosnę pomartwię się o jakąś funkcjonalną spacerówkę :-)
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Lindsay - kupiliśmy kokosowo-gryczany. Zarówno nasz Orzech jak i kobieta w sklepie bardzo go polecały.
W ostatanim numerze "Mam dziecko" wspomniano, że te z trawy bardzo często uczulają dzieciaki, dlatego coraz rzadziej mozna je spotkać w sklepach. Ile w tym prawdy...tego niestety nie wiem :-)
W ostatanim numerze "Mam dziecko" wspomniano, że te z trawy bardzo często uczulają dzieciaki, dlatego coraz rzadziej mozna je spotkać w sklepach. Ile w tym prawdy...tego niestety nie wiem :-)
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Podziel się: