reklama
Doxa
Fanka BB :)
No i jasne, zastanawiałam się czemu tak mało wczoraj pisałyście, a Wy tutaj się rozgadałyście. Tusiekn dobrze, dobrze pilnuj porządku!
Kasiek czy ja dobrze doczytałam, że Ty chcesz kupić sobie buty na obcasie? Ostatnio byłaś raczej na NIE.
Magdusiek no nie wierzę, że na tej ścianie z półkami na buty stają same crocsy!
Kasiek czy ja dobrze doczytałam, że Ty chcesz kupić sobie buty na obcasie? Ostatnio byłaś raczej na NIE.
Magdusiek no nie wierzę, że na tej ścianie z półkami na buty stają same crocsy!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
NIe no, czywście, ze nie same :-) ale zrobiłam trzy porządne czystki i zostały plażowe japonki, ze trzy pary, crocsy, mukluksy, emu, kozaki zamszowe, jedne jakieś takie zużyte jesienne buty i dwie pary do trzech pantofli na obsasie ale jesiennych..... brakuje mi butów, które mogłabym nosić w miare normalnie podciągaąc dzinsy jako wyjściowe - do porządnej bluzki itd.
Doxa, u mnie same zmiany - zaczęłam nosic krótsze spódnice,mam akryle,nową perukę czyt. ciemne włosy i tylko kilka jasnych pasemek , kolorowe torby,no i czas na buty na obcasie. ;-)Urzekły mnie w kolorze starego złota, ale j eszcze sie zastanawiam.Za to kupiłam obcisłą sexowną sukieneczkę i w niej dzis jade na imprę ! kurcze,chyba to nie oznaki starzenia sięKasiek czy ja dobrze doczytałam, że Ty chcesz kupić sobie buty na obcasie? Ostatnio byłaś raczej na NIE.
!
Doxa
Fanka BB :)
Dzisiaj pojechałam kupić buty, ale okazało się że dzisiaj to jest "ten" dzień na zakupy i wróciłam z pełnymi torbami :-) I Olinka obkupiłam, i męża, ale tym razem najwięcej sobie kupiłam, a co! :-) A buty? W końcu też wzięłam, w zasadzie rzutem na taśmę, już prawie wychodząc centrum handlowego!
reklama
Podziel się: