reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

wiem, kupilam niedawno w Zarze... jeszcze ciut przy duze... :-)

ale ja teraz nie bardzo mam czas na polowania... na razie ma co nosic, a w lipcu ja bedzie sezon wyprzedarzowy znow kupie hurtowo na 2 rozmiary i tyle... ;-)

reklama
Syla zrób zdjęcie Igi w tych spodniach, bo niby byłam na spotkaniu, ale spóźniona i spodni z H&M nie widziałam :-(

Zrobię zdjęcie Igi dziś po pracy i wstawię.

Mała zobaczysz co i jak i zdecydujesz. Jak będziesz chciała to podjadę i Ci kupię.
Body tez Ci porobię jakie kupiłam...co prawda jakiś czas temu ale takie ładne różowiutkie w paseczki, z dobrego materiału.

No na allegro teraz niektore rzeczy faktycznie drozej wychodza niz w sklepach, zalezy jeszcze czego sie szuka. Gosciu u ktorego ja kupowalam ostatnio ma dobre gatunkowo rzeczy i tanio, a na dziewczynki widzialam przesliczne ubranka i tanie.

Moja lista zakupów jest dłuższa niz jedna para dzinów:-D
Ale rzeczywiscie na allegro jest drożej, no ale tez nie opłaca mi sie czasem pokonywac 110 km dla dwóch czy trzech rzeczy...?..

Jeżeli chodzi o body w paseczki, to piszesz Syla o tych na długi rekaw, które razem kup[oałysmy? Bo Krzysiek kupował mi jescze kolejne tylko jasny róż ale już na 86, bo tamte takie mocno akuratne sa. Ogólnie body rewelacja......:tak:
A co z krótkim rekawem, maja paski?

No dobra, byłam na zakuopach, w bartku smutek wielki i paskudy same, w innych sklepach też, nie wiem o co chodzi.
Natalia dostała dwie pary butów - letnie chicco i takie tenisówki zwykłe mna dwa rzepy benetona.
I kapelutek z H&M.
A ja sobie kupiłam zwykłe japonki w Marks&Spencer za całe 33 zł;-)

reklama
hi hi, dobre...
"...w bartku smutek wielki i paskudy same, w innych sklepach też...", "Natalia dostała dwie pary butów..."
... Magdus, jestes niesamowita... :-)

Do góry