reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Zrobię zdjęcie Igi dziś po pracy i wstawię.
Mała zobaczysz co i jak i zdecydujesz. Jak będziesz chciała to podjadę i Ci kupię.
Body tez Ci porobię jakie kupiłam...co prawda jakiś czas temu ale takie ładne różowiutkie w paseczki, z dobrego materiału.
Mała zobaczysz co i jak i zdecydujesz. Jak będziesz chciała to podjadę i Ci kupię.
Body tez Ci porobię jakie kupiłam...co prawda jakiś czas temu ale takie ładne różowiutkie w paseczki, z dobrego materiału.
tusiekn
Fanka BB :)
No na allegro teraz niektore rzeczy faktycznie drozej wychodza niz w sklepach, zalezy jeszcze czego sie szuka. Gosciu u ktorego ja kupowalam ostatnio ma dobre gatunkowo rzeczy i tanio, a na dziewczynki widzialam przesliczne ubranka i tanie.
Moja lista zakupów jest dłuższa niz jedna para dzinów
Ale rzeczywiscie na allegro jest drożej, no ale tez nie opłaca mi sie czasem pokonywac 110 km dla dwóch czy trzech rzeczy...?..
Jeżeli chodzi o body w paseczki, to piszesz Syla o tych na długi rekaw, które razem kup[oałysmy? Bo Krzysiek kupował mi jescze kolejne tylko jasny róż ale już na 86, bo tamte takie mocno akuratne sa. Ogólnie body rewelacja......
A co z krótkim rekawem, maja paski?
Ale rzeczywiscie na allegro jest drożej, no ale tez nie opłaca mi sie czasem pokonywac 110 km dla dwóch czy trzech rzeczy...?..
Jeżeli chodzi o body w paseczki, to piszesz Syla o tych na długi rekaw, które razem kup[oałysmy? Bo Krzysiek kupował mi jescze kolejne tylko jasny róż ale już na 86, bo tamte takie mocno akuratne sa. Ogólnie body rewelacja......
A co z krótkim rekawem, maja paski?
Aaaa, ta spódniczka mnie urzekła swoja prostotą i na pewno bedzie mo0ja, a racze Naduli
*Top* C&A - prześliczna spódniczka 92 NOWA (188326221) - Aukcje internetowe Allegro
cena tez mnie urzekła;-)
*Top* C&A - prześliczna spódniczka 92 NOWA (188326221) - Aukcje internetowe Allegro
cena tez mnie urzekła;-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
No dobra, byłam na zakuopach, w bartku smutek wielki i paskudy same, w innych sklepach też, nie wiem o co chodzi.
Natalia dostała dwie pary butów - letnie chicco i takie tenisówki zwykłe mna dwa rzepy benetona.
I kapelutek z H&M.
A ja sobie kupiłam zwykłe japonki w Marks&Spencer za całe 33 zł;-)
Natalia dostała dwie pary butów - letnie chicco i takie tenisówki zwykłe mna dwa rzepy benetona.
I kapelutek z H&M.
A ja sobie kupiłam zwykłe japonki w Marks&Spencer za całe 33 zł;-)
reklama
Podziel się: