reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

oczywiscie, ze nie wszystkie... przeciez to prywatne aukcje i kazdy sprzedaje za ile chce, i kazdy oferuje taka cene, jaka jest sklonny zaplacic... :)

reklama
Oki, dałam się przekonać  ;D Jak bys cie cos fajnego widziały na Allegro, to wrzućcie mi linka, bo ja chyba nie umiem szukać  :p A jeszcze gdyby któraś z Was trafiła do jakiegoś fajnego sklepu w Łodzi na jakąś fajną wyprzedaż albo coś, to też dajcie znac  ;D Ja polecam pajacyk z puchatkiem, w CArrefour są po 16,50 i sa naprawdę swietne, rozpinane na całej długości na napki, tylko, ze rozmiarówka zaczyna się od 68  :p Mniejsze już wykupione  ;D

Mój mąż ostatnio oszalał na punkcie Kubusia Puchatka i bardzo chciałabym kupić pościel do łóżeczka w Kubusia , niestety nigdzie nie mogę takiej wypatrzeć. Kupię więc choć parę ciuszków z jego wizerunkiem, albo kocyk do wózka( bo taki widziałam).

eeee tam...

żadna filozofia... w końcu jest wyszukiwarka... ;)

i cholery właśnie mi ceny popodbijali... a już było tak pięknie... :(

Tak jak wczesniej pisałam wybrałam się dzisiaj z moim meżem na zakupy. Chyba przeczytał mój ostatni post na jego temat, bo dzisiaj był nie do poznania. Chodził ze mną gdzie chciałam i na dodatek uczestniczył w zakupach :-) ach ! jak miło było :-)

A oto co kupiliśmy:

230705odwiedzinypydychw0417hg.jpg

A dosłownie przed chwilą na Allegro kupiłam: majtki wielorazowe z siateczki, podkłady poporodowe, łapki-rekawiczki, cerato-pieluchę :-)

Doxa - oglądaliśmy łóżeczka i chyba jednak pozostanę przy swoim pierwszym typie Radek VII z Klupsia kolor teak. Widziałam na zywo i baaaaaaardzo nam się podobało :-)

Orzech pisze:
Jolik sliczne te ciuszki - i nie mow na siebie wyrodna, bo dobrze wszystkie wiemy jak sie starasz ;)
Sluchajcie, wlasnie rozmawialam z moja kuzynka, a propos bujanego lozeczka, bo mi zawrocilyscie w glowie ;) ona miala kolyske i niestety Kacper nie chcial w niej wcale usypiac, a jak sie budzil to od razu na glos...wiec to co pisala syla niestety sie u nij nie sprawdzilo, podsumowujac jak ktos ma normalne lozeczko, albo nie ma mozliwosci kupienia bujanego, niech sie pocieszy, ze ono wcale ni musi koniecznie byc pomocne, a jak ktos ma mozliwosc to niech sprobuje jak sie to sprawdza. Dla nastepnych dzieci bedziemy mialy wiecej danych ;)

Orzeszku, jasne, że bywa różnie. Nie jesteśmy w stanie przewidzieć co nasze maluszki polubią. Ja dlatego kupiłam łóżeczko-kołyskę z możliwością zablokowania kołyski. Oskar w łóżeczku też się wychował i zapewniam że nie zachowuje się jak niedopieszczone dziecko :laugh:
Widziałam jednak że w jego przypadku jedynie usypianie w wózku (bujanie) działało więc tym razem postawiłam na coś bujanego. Ale każde dziecko jest inne więc nic nigdy nie wiadomo...

reklama
Ale macie już sporo rzeczy. Ciuszki piękne pokupowałyście. strasznie mi się wszystko podoba. Uwielbiam oglądać zdjęcia Waszych zdobyczy:)

Do góry